Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη – Έψαχνε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα για να σκοτώσει την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη – Έψαχνε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα για να σκοτώσει την Ιωάννα

Από τις αναζητήσεις στο ίντερνετ, εικάζεται ότι η δράστιδα με το βιτριόλι σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά στην Ιωάννα, μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να τη σκοτώσει.

Η εκπομπή αποκαλύπτει στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία δείχνουν τις αναζητήσεις της κατηγορούμενης στο ίντερνετ, μετά την επίθεση. Από τα ευρήματα συνάγεται ότι πιθανόν η καθ’ ομολογίαν δράστιδα σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά στην Ιωάννα, μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να τη σκοτώσει.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστιδα αναζητούσε στο διαδίκτυο: Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη, Κρασί και δηλητήριο, Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα, Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα, Υδροκυάνιο, Αρσενικό, Όπλα αγορά χωρίς άδεια, Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας).

Η επικοινωνία με 40χρονο από τον Πειραιά

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Mega, η δράστιδα είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστιδα έστειλε μέσω Viber: “Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ” ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι μία ανοιχτόχρωμη που τον σκέφτεται» – Οι απίστευτοι διάλογοι της 36χρονης με τις χαρτορίχτρες

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο “Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ”. To δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστια άρχισε να τηλεφωνεί σωρηδόν προς τον 40χρονο. Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ αυτή συνέχισε να τον καλεί.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια