Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν θέλω να έχω επαφή μαζί της» λέει ξάδερφος της Έφης – Με ποιες μοιράζεται το κελί η 36χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν θέλω να έχω επαφή μαζί της» λέει ξάδερφος της Έφης – Με ποιες μοιράζεται το κελί η 36χρονη

Περίπου 1,5 χρόνος έχει περάσει από την επίθεση με βιτριόλι της Έφης Κακαράντζουλα κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα ακριβή αίτια της αποτρόπαιας πράξης, ούτε ο τρόπος με τον οποίο η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Η 36χρονη παραμένει σιωπηλή στο κελί της, χωρίς να αποκαλύπτει εδώ και 18 μήνες τα κίνητρά της και το σχέδιο δράσης της. Μάλιστα, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται μέχρι να επιστρέψει σε αυτές της Θήβας, βλέπει όλες τις εξελίξεις από την τηλεόραση του θαλάμου της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η καθ’ομολογία δράστρια είναι σε θάλαμο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλες έξι γυναίκες, κατηγορούμενες για ναρκωτικά και κλοπές.

Μέσα στον θάλαμο έχει τηλεόραση και βλέπει όλα όσα αφορούν την υπόθεση με το βιτριόλι. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν μιλάει πολύ με τις συγκρατούμενές της και δέχεται επισκεπτήριο μόνο από τους δικηγόρους της.

Η Έφη, σύμφωνα με συγγενείς και φίλους, ήταν ατάραχη μετά την επίθεση και έπαιζε θέατρο σε όλους. Ξάδερφός της αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό πως λίγο πριν συλληφθεί είχε πάει διακοπές στο χωριό της.

«Είχε πάει πριν τη σύλληψη στο χωριό και απλά της είχα στείλει πως τα πέρασε. Δεν είχε αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα της, απ’ ότι έμαθα και στο χωριό που είχε πάει ήταν χαρούμενη. Δεν έδειχνε κάτι, να είναι εμμονική, να ζηλεύει, ήταν τόσο πολύ κρυμμένο μέσα της. Πήγε και κατέστρεψε μια ζωή. Δεν θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί της, ντρέπομαι, πραγματικά ντρέπομαι ότι είναι ξαδέρφη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, φίλη της υποστήριξε στις αρχές πως ένα βράδυ που διασκέδαζαν εκείνη αναφέρθηκε στο περιστατικό δίνοντας άλλοθι στη δράστιδα. «Όταν είχε συζητηθεί το περιστατικό μία φορά στην παρέα μας εκείνη ανταποκρίθηκε λέγοντας “ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να τη φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η πράξη της ήταν πολύ ακραία», φέρεται να υποστήριξε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια