Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια – Οι κινήσεις του 58χρονου – «Σ’ το είπα, θα στο κάνω»

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια – Οι κινήσεις του 58χρονου – «Σ’ το είπα, θα στο κάνω»

Μια σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό με με θύμα μια 63χρονη γυναίκα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το νοσοκομείο Κρατικό Νίκαιας.

Μετά την επίθεση η 64χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικόν Νοσοκομείο, καθώς το Κρατικό δεν εφημέρευε, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Νίκαιας.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πως σχετίζονται θύμα και θύτης. Ο 57χρονος δράστης αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε χωρίς μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να διευκρινίσουν τη σχέση θύματος και δράστη.

Την έβριζε και μετά την περιέλουσε

«Είδα ένα ζευγάρι να κάθεται εκεί απέναντι στο παγκάκι. Ξαφνικά σηκώνεται αυτός ο κύριος που καθόταν μαζί με την γυναίκα και έχει βγάλει δύο μπουκάλια πορτοκαλί, δεν ξέρω το περιεχόμενο που είχανε. Και αρχίζει να αδειάζει τα μπουκάλια αυτά στο πρόσωπο και στο κεφάλι της γυναίκας» λέει αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο newsit.gr.

«Από εκεί και πέρα η γυναίκα άρχισε να τρέχει, να φωνάζει. Την πήραν από εδώ και την πήγανε μέσα στο νοσοκομείο και ήρθανε μετά οι ΔΙΑΣ και τον μαζέψανε» προσθέτει. Σημείωσε δε ότι ο 58χρονος είναι γνωστός στην περιοχή γιατί στο παρελθόν έχει βάλει φωτιά και στο μηχάνημα της ανακύκλωσης και μάλλον αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Της φώναζε, την έβριζε για αρκετή ώρα. Σηκώθηκε αυτή να φύγει, να πάει προς το γεφυράκι για να περάσει απέναντι, αυτός έβγαλε από την τσέπη του ένα κόκκινο μπουκάλι, που μοιάζει με αυτό το υδροχλωρικό οξύ που υπάρχει στο σούπερ μάρκετ, και την κατάβρεχε στο κεφάλι» σημειώνει.

«Σου είπα πως θα το κάνω»

«Αυτή για να καλυφθεί έβαλε το μπουφάν της και κάλυψε το κεφάλι της. Αυτός την ακολούθησε και συνέχισε να την καταβρέχει και να την βρίζει. Και της έλεγε: “Εγώ σ’ το είπα. Θα στο κάνω!”», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Νίκαια: 57χρονος «Της έριξα οξύ επειδή προσπάθησε να με βιάσει»

Στη συνέχεια, όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr, η 64χρονη «στριμώχτηκε σε μια γωνία και εκείνος συνέχισε να την περιλούζει» και κάποια στιγμή η γυναίκα κινήθηκε προς το νοσοκομείο και ο άντρας την ακολουθούσε ψεκάζοντας την πάλι. «Και επειδή η γυναίκα είχε καλύψει το κεφάλι της με τα χέρια, έβγαλε από την τσέπη του ένα σπρέι – δεν ξέρω τι ήταν – και την ψέκασε στα μάτια. Του βάλαμε τις φωνές και επιτέθηκε σε έναν κύριο που πήγε να υπερασπιστεί την γυναίκα» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια