Μίλησε το κινητό της Πισπιρίγκου: Τότε έψαξε την Κεταμίνη – Οι αναζητήσεις και οι αγορές από το διαδίκτυο

Μίλησε το κινητό της Πισπιρίγκου: Τότε έψαξε την Κεταμίνη – Οι αναζητήσεις και οι αγορές από το διαδίκτυο

Όσο η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές της οικογένειας Δασκαλάκη προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τη «διαδρομή» της κεταμίνης που προκάλεσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ήδη οι Αρχές έχουν τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού – ηλεκτρονικού απορρήτου, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, αυτά μέχρι στιγμής δεν φέρνουν στην επιφάνεια κάποιο στοιχείο κλειδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη άρχισε να ψάχνει για κεταμίνη, όταν άκουσε από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο Live News, την είδηση που δρομολόγησε καταιγιστικές εξελίξεις. Κάτι που είχε πει και η ίδια στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ο πρώτος έλεγχος, τόσο στα κινητά όσο και στα τάμπλετ που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έψαχνε στο διαδίκτυο πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Αυτές οι αναζητήσεις έγιναν το τελευταίο δίμηνο, όταν η υπόθεση είχε γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Νωρίτερα δεν βρέθηκαν αντίστοιχες αναζητήσεις, με τον έλεγχο πάντως να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου διαπιστώθηκε ότι αγόρασε όσο βρισκόταν στην Πάτρα, φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Πατρών και εστάλησαν για διερεύνηση «υπόπτων» διαδρομών στην Αθήνα, «έδειξαν» τις συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης.

Γκούγκλαρε ότι άκουγε

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έμπαινε στη διαδικασία να ψάξει στη google για να πληροφορηθεί για κάθε τί που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Το τελευταίο γκουγκλάρισμά της εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε «σκάσει» η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Σύμφωνα με το pelop.gr, από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).

Δεν έγινε το τρισάγιο της Μαλένας

Εν τω μεταξύ, τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες 13 Απριλίου, από την ημέρα που το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε από τη ζωή και επρόκειτο να τελεστεί τρισάγιο. Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς όταν στο νεκροταφείο έφθασε η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, αντίκρισαν συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και κάμερες.

Η οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσουν και να αναβάλλουν την τέλεση του τρισάγιου, το οποίο θα προγραμματιστεί σε χρόνο που θα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια