ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ: «ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΦΟΡΑΓΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ»

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ: «ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΦΟΡΑΓΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Οδηγός καλής ζωής» το πρωί της Κυριακής. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην δυσκολία που αντιμετώπισε ώστε να συμφιλιωθεί με την εικόνα της και το bulling που δεχόταν στο σχολείο από άλλα παιδιά για το σώμα της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Η εποχή έχει αλλάξει και έχει αλλάξει η γενιά. Είναι ένας καινούργιος κόσμος. Τότε που το βίωνα εγώ τα πράγματα ήταν πολύ πιο ψύχραιμα. Τα πρότυπα ήταν πολύ πιο ανθρώπινα και βατά. Μεγάλωσα με τη Σίντι Κρόφορντ, ήταν η αγαπημένη μου. Ήταν μια γυναίκα ούτε πολύ λεπτή ούτε πολύ χειμώδης με καταπληκτικό γονίδιο

 

«Ήμουν τυχερή γιατί η μητέρα μου σε εκείνη την εποχή είχε μπει στη διαδικασία της σωστής διατροφής σε σχέση με την υγεία και την ανάπτυξη. Όταν ήμουν 16 δεν «έπρεπε» να ήσουν αδύνατη. Εγώ υπέφερα όσο ήμουν στο σχολείο. Με φώναζαν όρθιο χιλιόμετρο και διάφορα άλλα ωραία πράγματα. Μέχρι και «πως είσαι έτσι» άκουγα στο σχολείο. Φόραγα διάφορα ρούχα κάτω από το τζιν μου. Φόραγα πολλά ρούχα μαζί για να φαίνομαι λίγο πιο γεμάτη. Μου πήρε πολλά χρόνια, αλλά έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου. Δεν ψάχνω πια για ατέλειες».

 

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου