Νέο Ρεκόρ Γκίνες: Μια 37χρονη Νοτιοαφρικανή γέννησε… δεκάδυμα!

Νέο Ρεκόρ Γκίνες: Μια 37χρονη Νοτιοαφρικανή γέννησε… δεκάδυμα!

Το παγκόσμιο ρεκόρ πολλαπλής κύησης φαίνεται πως κατέρριψε μία γυναίκα από τη Νότια Αφρική καθώς, σύμφωνα με αναφορές, γέννησε δέκα μωρά. Ο σύζυγος της Γκοσιάμε Ταμάρα Σιτχόλε δηλώνει εκστασιασμένος με τα δεκάδυμα καθώς οι υπέρηχοι είχαν εντοπίσει «μόλις» οκτώ έμβρυα.

«Είναι επτά αγόρια και τρία κορίτσια. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Δεν μπορώ να πω πολλά», δήλωσε ο σύζυγος Τεμπόχο Τσοτέτσι μιλώντας στην Pretoria News. Βέβαια, περιμένουμε και την τυπική επιβεβαίωση του αριθμού των νεογνών, καθώς ένας Νοτιοαφρικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε τις γεννήσεις στο BBC, αλλά ένας άλλος δήλωσε ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει δει αν τα νεογέννητα είναι όντως 10, που είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Συγγενής της οικογένειας, δήλωσε επίσης ότι η Σιτχόλε έκανε δέκα παιδιά, πέντε με φυσιολογικό τοκετό και πέντε με καισαρική. Τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες είναι στην αναμονή και αν επιβεβαιωθεί, εξετάζουν την περίπτωση αυτή προκειμένου να αποδώσουν στη Νοτιοαφρικανή τον τίτλο της γυναίκας με τον πλέον πολύδυμο τοκετό στην ιστορία.

Η 37χρονη, που έχει ακόμη ένα σετ δίδυμων παιδιών, που τώρα είναι έξι ετών, παραδέχθηκε ότι παρά τους πόνους στα πόδια, η κύηση δεν ήταν ιδιαίτερα επώδυνη.

Προς το παρόν, τον τίτλο πάντως κατέχει η 25χρονη Χαλίμα Σισέ από το Μάλι έφερε στον κόσμο εννέα μωρά, τα οποία σύμφωνα με το BBC αναπτύσσονται καλά σε μια κλινική στο Μαρόκο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια