Ρούλας Πισπιρίγκου: H αντίδρασή της όταν διέρρευσε η είδηση για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας – Βίντεο

Ρούλας Πισπιρίγκου: H αντίδρασή της όταν διέρρευσε η είδηση για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας – Βίντεο

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο με την αντίδρασης της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, όταν ήρθαν στο φως τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της 9χρονης, δημοσίευσε το thebest.gr.

Ήταν το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου όταν τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της Τζωρτζίνας είχαν βγει στον αέρα του διαδικτύου (τα οποία στη συνέχεια διαψεύστηκαν) και έδιναν άλλη τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Εκείνο το βράδυ κάμερες είχαν βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου και κατέγραψε την έντονη αντίδραση της μητέρας. Το βιντεοσκοπημένο υλικό παρέμενε στο αρχείο του thebest.gr και δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, αφού δεν υπήρχε καμία δίωξη και καμία κατηγορία σε βάρος της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση τότε αυτών των πληροφοριών βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest στο γραφείο του τότε δικηγόρου της και υποστήριζε ότι αναφέρει και σήμερα. «Δεν πιστεύω ότι λένε πως έκανα αυτό στα παιδιά μου».

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον δικηγόρο της, επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην ερώτηση που της απηύθυνε το thebest για όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν η αντίδρασή της ήταν χαρακτηριστική. Γύρισε προς την ταράτσα του τριώροφου σπιτιού στο οποίο μένει και είπε «Αν ήμουν μόνη, θα έπεφτα από εκεί πάνω…».

Την ίδια στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και τον ενημέρωνε για την πολιορκία του σπιτιού από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια