Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας η Ρούλα μάλωνε στο facebook

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας η Ρούλα μάλωνε στο facebook

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαινόταν έντονα ενοχλημένη με όλους εκείνους που αναρωτιούνταν πώς είναι δυνατόν τρία παιδιά να έχουν φύγει από τη ζωή χωρίς οι γιατροί να βρουν την αιτία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flamis.gr, η προφυλακισμένη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ακόμη και την ίδια μέρα της κηδείας της 9χρονης δεν δίσταζε να επιτίθεται σφόδρα σε όσους σχολίαζαν και μάλιστα να επικαλείται “γονίδιο” το οποίο σκότωσε τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα μία χρήστης του Facebook αφού είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά της σημείωνε πως κάτι δεν της κάθεται καλά.

«εσένα που δεν σου κάθεται καλά πήγαινε να βρεις το γονίδιο που μας έκανε όλο αυτό και έλα να το πεις και σε εμάς γιατί οι επιστήμονες ακόμα ψάχνουν», είχε απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τι απαντούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα σχόλια κάτω από δημοσιεύματα

Μία άλλη χρήστης είχε γράψει «τι γονίδιο είναι αυτός; Τους δημιούργησε οξύτατη λευχαιμία; Πώς είναι δυνατόν και στο 9χρονο παιδί;».

«Λευχαιμία είχε το πρώτο παιδάκι, το δεύτερο είχε αγενεσία φλεβοκόμβου εκ γενετής και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στο οξυγόνο της! τρία διαφορετικά πράγματα που όμως συσχετίζονται γονιδιακά.. ποιο γονίδιο είναι δεν έχει βρεθεί ακόμα!!! σπάνιο!! και επειδή πολλοί θα πουν γιατί ασχολούμαι με το fb αυτές τις στιγμές πρώτον δεν μου έμεινε κάτι άλλο και δεύτερον δεν θέλω να σπιλώνεται η μνήμη των παιδιών μου με υποθέσεις!! ευχαριστώ», είχε απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, η 33χρονη είχε σχολιάσει και ένα δημοσίευμα τοπικού ιστότοπου γράφοντας, «Όταν θα ανεβάσετε ένα άρθρο να λέτε και πράγματα που ισχύουν… Η Μαλένα δεν έκανε χημειοθεραπεία στην Πάτρα, έκανε μία χημειοθεραπεία στο Ελπίδα και μετά από 23 ώρες έφυγε. Το μωρό έχει αιτία “αγενεσία του φλεβοκόμβου” τίποτα δεν είναι αδιευκρίνιστο!!! και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της!! Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι κάνω και ασχολούμαι με το fb θα απαντήσω ναι δεν έχω, φεν μου έμεινε τίποτα άλλο για να ασχοληθώ, τα έχασα όλα!!!».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια