Ρούλα Πισπιρίγκου: Δε βγάζει λέξη στη ΓΑΔΑ, το πρωί στον εισαγγελέα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δε βγάζει λέξη στη ΓΑΔΑ, το πρωί στον εισαγγελέα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών οδηγείται το πρωί της Πέμπτης η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου θα το περάσει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 11:00 θα οδηγηθεί τον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, και δεν απαντά σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν στήσει ένα ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για να περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα κάτω από τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, προσπαθώντας να αποτρέψουν ακόμη και το πιο δυσάρεστο σενάριο που θα ήταν το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Όλη τη νύχτα, στο ίδιο δωμάτιο που θα κρατηθεί, μαζί της θα είναι δύο αστυνομικοί με σαφή εντολή να μην την αφήσουν καθόλου μόνη, ενώ για τη μεταφορά της αύριο, Πέμπτη, στα δικαστήρια θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο αποδοκιμασιών από άτομα που θα βρίσκονται στα δικαστήρια.

Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη, που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική, η οποία ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για τη διαλεύκανση του θανάτου της.

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Όχημα με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια