Ρούλα Πισπιρίγκου: Οριστική ρήξη μεταξύ Μάνου και Ρούλας -Καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οριστική ρήξη μεταξύ Μάνου και Ρούλας -Καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, παραμένει στη ΓΑΔΑ και αρνείται όσα της καταλογίζονται για τον θάνατο της 9χρονης με κεταμίνη.

Μάλιστα, μετά τη σύλληψή της πριν από μερικές ημέρες, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει στραφεί εναντίον της, αποκαλώντας τη «κατηγορούμενη σε δυσχερή θέση».

Και όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως η σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, οδηγείται σε οριστική ρήξη.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού και ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, η 33χρονη θα καταθέσει τη Δευτέρα, το πολύ την Τρίτη το πρωί θα καταθέσει αγωγή διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψη της γυναίκας του.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αιχμές κατά Μάνου Δασκαλάκη


Νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά». Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, έστρεψε τα «βέλη» της προς τον σύζυγό της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν έχω να κρύψω κάτι» για την υπόθεση της Πάτρας


Από την πλευρά του, ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως είναι εξαφανισμένος.

Ο ίδιος μίλησε για τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και για την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, από την οποία έχει πλέον διαχωρίσει τη θέση του, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της την Τετάρτη και τη σύλληψη που ακολούθησε.

Μεταξύ άλλων, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως δεν έχει να κρύψει κάτι και δεν έχει εξαφανιστεί, απλώς έχει πάθει σοκ από την εξέλιξη της υπόθεσης. «Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι», σημείωσε.

Με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή, ο Μάνος Δασκαλάκης πρόσθεσε: «Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τo τι θα κάνει μετά τη σύλληψη και την κατηγορία της μητέρας των παιδιών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απάντησε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Μάνος Δασκαλάκης: «Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που δε σου έχει γράψει το σπίτι;»


Όσον αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη, ο πατέρας των τριών κοριτσιών εξήγησε, μεταξύ άλλων, πως τη γυναίκα αυτή δεν τη φύλαγε η Ρούλα, παρά μόνο στις Αρχές. Τόνισε, μάλιστα, την πήγαν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά, καθώς «ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έχουν ακουστεί περί κληρονομιάς που ενδέχεται να είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και για τα ενοίκια που λέγεται ότι δεν πλήρωνε η οικογένεια. «Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σε έχει γράψει το σπίτι;», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης την έδερνε», λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου


Επίσης, η αδελφή της κατηγορούμενης υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε σίγουρη για την αθωότητα της αδελφής της που κατηγορείται ότι χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Παράλληλα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο σύζυγός της ξυλοκοπούσε την 33χρονη.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο πατέρας των τριών παιδιών είναι ένας αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας. «Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: ”έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου” και του απαντάω εγώ ”αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο. Την πλακώνει στο ξύλο».

Πηγή: iefimerida.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια