Σοκ τροχαίο: πέρασε με κόκκινο και «εκσφενδόνισε» ντελιβερά | Βίντεο

Σοκ τροχαίο: πέρασε με κόκκινο και «εκσφενδόνισε» ντελιβερά | Βίντεο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με παράσυρση διανομέα τροφίμων κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην Αθήνα. Οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του οδηγού ντελίβερι. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πώς συνέβη

Είναι η στιγμή που ένα αυτοκίνητο παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη και χτυπάει πάνω σε ένα διερχόμενο μηχανάκι. Οι κόρνες και ο κρότος από το τρακάρισμα που έγινε την Κυριακή λίγο πριν τις 10 το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος αναστάτωσε τους κατοίκους που βγήκαν και στα μπαλκόνια τους και κάποιοι από αυτούς πήραν τηλέφωνο τοπ ΕΚΑΒ, ενώ κάποιοι κατέβηκαν να βοηθήσουν και να δουν τι έχει συμβεί.

Η σφοδρή αυτή σύγκρουση που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος πως ο οδηγός του μαύρου αυτοκίνητο, παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και εμβολίζει με μεγάλη ταχύτητα τον διανομέα.

Ο άτυχος ντελιβεράς εκσφενδονίζεται δεκάδες μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του οχήματος, έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο πέφτει πάνω σε ένα λευκό αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον ντελιβερά βγήκε από το αυτοκίνητο. ενώ προς το σημείο του διανομέα έτρεξαν πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον διανομέα, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε το βίντεο:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια