Τζόυς Ευείδη: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο…Πιο κάτω δεν πάει»

Τζόυς Ευείδη: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο…Πιο κάτω δεν πάει»

Η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε σήμερα αντιμέτωπη με τα αιχμηρά σχόλια της Τζόυς Ευείδη στο διαδίκτυο λόγω προσωπικών πληροφοριών που είπε σε συναδέλφους και τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Σπόνδες από την Τζόυς Ευείδη

Η Τζόυς Ευείδη, με αφορμή τη δήλωσε που έκανε η Καινούργιου στην εκπομπή της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.

«Women who support women (προφανώς για κάποιες κυρίες αυτό δεν ισχύει!)», πρόσθεσε σε δεύτερο story της η παρουσιάστρια του Alpha.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα τις τελευταίες ώρες, η Τζόυς Ευείδη διέγραψε την επίμαχη δημοσίευση.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια