Τραγωδία στα Χανιά: Τα ανεξίτηλα τραύματα στην ψυχή της 11χρονης Ιωάννας «που είχε περάσει πολλά»

Τραγωδία στα Χανιά: Τα ανεξίτηλα τραύματα στην ψυχή της 11χρονης Ιωάννας «που είχε περάσει πολλά»

Οι άνθρωποι που ήξεραν λίγο παραπάνω την 11χρονη Ιωάννα που έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα κάνουν λόγο για ένα «μοναχικό, αλλά χαμογελαστό» παιδί που είχε περάσει πολλά. Συγκλονίζει η μαρτυρία ότι το 2019 ο πατέρας της 11χρονης είχε ξυλοκοπήσει άγρια την δασκάλα της.

«Είχε περάσει πολλά, έγινε άγγελος», λέει η μητέρα της

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ιστορία της οικογένειας που είχε η 11χρονη Ιωάννα από τα Χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες Τετάρτη 26/5 το μεσημέρι πεσμένη σε βράχια, στην παραλία των Αγίων αποστόλων, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αρχές απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αφήνουν ανοικτά όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα για το πως έφτασε να πέσει από ύψος 20 μέτρων.

Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 11χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με αλκοόλ και ουσίες, που τον οδηγούσαν σε βίαιες συμπεριφορές στο παρελθόν, ενώ η μητέρα με καταγωγή από την Ουκρανία προσπαθούσε μόνη της να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, μεταξύ αυτών και την 11χρονη Ιωάννα

Οι γονείς ήλθαν αρχικά σε διάσταση διάσταση και ύστερα ήρθε και το διαζύγιο και τα ασφαλιστικά και περιοριστικά μέτρα για τον πατέρα, κάτι που αποτυπωνόταν στην ψυχολογία των τριών παιδιών και περισσότερο στην 11χρονη.

Το αδικοχαμένο κορίτσι έγινε μάρτυρας των βίαιων ξεσπασμάτων του πατέρα της

:Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2019 ο πατέρας της μικρής Ιωάννας, αφού βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, αποφάσισε να πάει να παραλάβει την κόρη του από το σχολείο, κάτι που απαγορευόταν.

Η δασκάλα της Ιωάννας γνωρίζοντας για την οικογενειακή κατάσταση αλλά και τα ασφαλιστικά μέτρα που υπήρχαν κατά του πατέρα αφού είχε δικαίωμα να βλέπει μόνον σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ημέρες τα παιδιά του, δεν έδωσε την συγκατάθεσή της για την παραλαβή της Ιωάννας από το σχολείο.

Τότε, ο πατέρας που είχε η 11χρονη Ιωάννα την άρπαξε και άρχισε να την χτυπάει με όλη του την δύναμη. Μάλιστα, οι γονείς που ήταν μαζεμένοι τρόμαξαν τόσο που μπήκαν μαζί με τα παιδιά τους μέσα στο σχολείο για να προφυλαχθούν. Ευτυχώς η δασκάλα ξέφυγε από τα χέρια του και κατάφερε και μπήκε και αυτή στο σχολείο. Αμέσως έκλεισαν την πόρτα και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία είχε προχωρήσει στην σύλληψή του.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια