Τρόμος για 22χρονη: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και… την βίασε!

Τρόμος για 22χρονη: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και… την βίασε!

Η 22χρονη κοπέλα σε άθλια κατάσταση, μετέβη χθες στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι γνώρισε μέσω Facebook έναν συνομήλικό της. Αφού είχαν βγει μία φορά φιλικά, εκείνος, το βράδυ της Τετάρτης και ενώ την πήγαινε σπίτι της, την έσυρε σε ένα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα βενζινάδικο και την βίασε – O 22χρονος της συστήθηκε ως αστυνομικός.

Το κορίτσι, σε άθλια κατάσταση, μετέβη χθες το μεσημέρι, στις 14:00 στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι γνώρισε μέσω Facebook έναν συνομήλικό της. Αφού είχαν βγει μία φορά φιλικά, εκείνος, το βράδυ της Τετάρτης και ενώ την πήγαινε στο σπίτι της, την έσυρε σε ενα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα βενζινάδικο και την βίασε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι Αρχές, με οδηγό την κατάθεση της κοπέλας, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες από τα social media, «σαρώνουν» το κέντρο της Αθήνας, για να εντοπίσουν τον δράστη, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πριν δύο μήνες

Οπως κατήγγειλε η 22χρονη στην Ασφάλεια της Αγίας Παρασκευής, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες. Όταν μέσω Facebook γνώρισε εναν συνομήλικό της, ξεκίνησαν αρχικά να μιλούν στο Messenger και στη συνέχεια συναντήθηκαν μία φορά. Όμως, η δεύτερη ήταν αυτή που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή.

Το απόγευμα της Τετάρτης, το κορίτσι βγήκε βόλτα με τον 22χρονο στην περιοχή του Περιστερίου. Ο δράστης μάλιστα όπως κατέθεσε επιχείρησε να τη φιλήσει επανειλλημένα. Όμως εκείνη του ξεκαθάρισε ότι τον βλέπει φιλικά.  Επέστρεφαν από το μετρό Νομισματοκοπείο και θα την άφηνε στο σπίτι της. Η ώρα ηταν 22:30 και ο νεαρός που είχε γνώρίσει από το Facebook, όπως φαίνεται, αποφάσισε πως ήταν η ώρα να εκτονώσει ό,τι πιο σκοτεινό είχε μέσα του. Περνούν τη Μεσογείων και στην οδό Αρκαδίου, ο 22χρονος την παρασύρει σε ενα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα βενζινάδικο, της ορμάει, την ρίχνει κάτω, της φράζει το στόμα και τη βιάζει.

Αφού ολοκληρώνει την πράξη του, την εγκαταλείπει και χάνεται στο σκοτάδι. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και την επόμενη ημέρα μεταβαίνει στο Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και καταγγέλλει τον εφιάλτη που έζησε, δίνοντας στους αστυνομικούς τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη, ενώ το εσώρουχο της κοπέλας κατασχέθηκε και απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση. Στην κοπέλα παράλληλα χορηγήθηκε σημείωμα για την εξέταση της από ιατροδικαστή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια