25χρονη στο Μαλί γέννησε εννιάδυμα – Δύο μωρά είχαν «ξεφύγει» από τον υπέρηχο των γιατρών

25χρονη στο Μαλί γέννησε εννιάδυμα – Δύο μωρά είχαν «ξεφύγει» από τον υπέρηχο των γιατρών

Σε μια δήλωση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Μάλι, έχει αναφερθεί ότι η Sise γέννησε 5 κορίτσια και 4 αγόρια μέσω της καισαρικής τομής. Μιλώντας στο AFP, η φίλη για την υγεία του Μάλι, Φάνται Σιούι, είπε: «Η κατάσταση της μητέρας και των παιδιών είναι ακόμα καλή».

Η κυβέρνηση του Μάλι, μια χώρα της Δυτικής Αφρικής, ισχυρίστηκε ότι μία από τις γυναίκες πολίτες της γέννησε 9 παιδιά ταυτόχρονα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μαρόκο για καλύτερη θεραπεία. Ωστόσο, οι μαροκινές αρχές δεν το επιβεβαίωσαν ακόμη.

Το γεγονός ότι 9 παιδιά γεννιούνται ταυτόχρονα θεωρείται πολύ σπάνιο. Λέγεται ότι η κατάσταση της γυναίκας είναι καλή.

Η κυβέρνηση του Μάλι μετέφερε την 25χρονη Halima Sise στο Μαρόκο για καλύτερη θεραπεία. Αρχικά πιστεύεται ότι η γυναίκα θα γεννoύσε 7 παιδιά. Αν και είναι σπάνιο να γεννιούνται 7 παιδιά ταυτόχρονα, αλλά 9 παιδιά γεννιούνται ταυτόχρονα είναι πολύ ποιο σπάνιο. Ταυτόχρονα, οι μαροκινές αρχές αρνήθηκαν οτι γνωρίζουν κάτι τέτοιο. Η γυναίκα έτρωγε φαγητό 9 ατόμων για 9 μήνες.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Rashit Kaudhari είπε ότι δεν έχει πληροφορίες για τέτοιες γεννήσεις σε κανένα νοσοκομείο της χώρας. Ταυτόχρονα, η δήλωση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Μάλι ανέφερε ότι το SISE γέννησε 5 κορίτσια και 4 αγόρια μέσω καισαρικής τομής. Μιλώντας στο AFP, η υπουργός για την υγεία του Μάλι, Fanta Siwi είπε: «Η κατάσταση της μητέρας και των παιδιών είναι ακόμα καλή».

Η Siwi ενημέρωσε ότι η γυναίκα θα επιστρέψει στο σπίτι σε λίγες εβδομάδες. Οι τοπικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι οι γιατροί ανησυχούν βαθιά για την υγεία του Sisea καθώς και για το ζήτημα της επιβίωσης των παιδιών. Το υπουργείο Υγείας του Μάλι δήλωσε σε δήλωση ότι αποκαλύφθηκε ότι ο υπέρηχος τόσο στο Μάλι όσο και στο Μαρόκο επρόκειτο να γεννήσει επτά παιδιά

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια