Bachelor – Αντζελίνα: Δείχνει τη ζυγαριά της και κάνει έκκληση για τις διατροφικές διαταραχές

Bachelor – Αντζελίνα: Δείχνει τη ζυγαριά της και κάνει έκκληση για τις διατροφικές διαταραχές

Μάχη με τις διατροφικές διαταραχές δίνει η Αντζελίνα Χαλντέντα, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του “Bachelor”. Η ίδια είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως κατά την παραμονή της στο ριάλιτι αγάπης του Alpha πήρε 13 κιλά, ενώ όταν βγήκε από το παιχνίδι έχασε 20.

Η νεαρή μίλησε πρόσφατα για την δύσκολη περίοδο που πέρασε, καθώς έβλεπε το σώμα της να αλλάζει, τονίζοντας πως η βοήθεια ψυχολόγου αποδείχθηκε σωτήρια.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα ‘είσαι κόκκαλο’, ‘δεν βλέπεσαι’, ‘φάε κορίτσι μου’. Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλά μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η ίδια κατάφερε να πάρει 5,5 κιλά και θέλησε να μοιραστεί αυτή την εξέλιξη με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, επιθυμώντας παράλληλα να περάσει ένα μήνυμα για τις διατροφικές διαταραχές.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευτυχισμένη… που μέσα σε τόσες λίγες ημέρες κατάφερα και πήρα 5,5 – 5 κιλά… Δεν το έβαλα κάτω ποτέ!!! Δεν άκουσα κανέναν εξωτερικό παράγοντα! Το έκανα για ΕΜΕΝΑ και μόνο! Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου! Το μόνο που έχω να σας πως είναι να μην ακούτε κανέναν! Και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και πάνω από όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε η Αντζελίνα, αναρτώντας μια φωτογραφία από την ζυγαριά της.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια