The Bachelor – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Νικολ – Πού γνωρίστηκε με το σύντροφο της

The Bachelor – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Νικολ – Πού γνωρίστηκε με το σύντροφο της

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα, η Νικόλ βρίσκεται σε νέα σχέση! Μετά το άδοξο φινάλε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ήρθε ο Δημήτρης να της κλέψει την καρδιά.

Τέσσερις ολόκληρους μήνες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Νικολέτα Τσομπανίδου και ο Δημήτρης είναι μαζί και σας υποσχεθήκαμε περισσότερες αποκαλύψεις.

Τον Μάρτιο γνωρίστηκαν οι δυο τους μετά από μία φωτογράφιση της νεαρής Θεσσαλονικιάς. Η έλξη ήταν αμοιβαία και αμέσως η Νικόλ δέχτηκε πρόταση για να επισκεφθεί το σκάφος του. Καλά καταλάβατε, την έχει τη βολή του ο κύριος.

Μετά από το δείπνο αυτό, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Μένουν και μαζί πλέον στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ή μάλλον στη βίλα του, αν θέλετε πιο σωστά. Εκεί, που έγιναν και τα γενέθλια υπερπαραγωγή της Νικόλ πρόσφατα.

Ο Δημήτρης διοργάνωσε το πάρτι έκπληξη. Μέχρι και πυροτεχνήματα επιστράτευσε για την αγαπημένη του Νικόλ. Κάλεσε και όλες τις φίλες της από το Bachelor.

Και δεν είναι μόνο αυτό, έχει γνωρίσει και τους γονείς της. Αυτές τις μέρες, μάλιστα το ζευγάρι είναι μαζί στη Θεσσαλονίκη και φουλ in love. Τα ντοκουμέντα το αποδεικνύουν.

Οι 180.000+ ακόλουθοι στο  περιμένουν την πρώτη ανάρτηση. Το αν θα αργήσει η όχι, αυτό το ξέρει μόνο η ίδια.

Τα stories μέχρι τώρα είναι άκρως αποκαλυπτικά, πάντως.

Οι εξελίξεις στη ζωή της νικήτριας του Bachelor, Νικόλ Τσομπανίδου είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Χαμός στο Instagram, χαμός και στα προσωπικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια