Άγpιος τσακωμός μεταξύ Ρούλας και Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Τα έχεις κάνει όλα π@…@»

Άγpιος τσακωμός μεταξύ Ρούλας και Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Τα έχεις κάνει όλα π@…@»

Σήμερα η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» έχει φέρει στο «φως» της δημοσιότητας αποκαλυπτικές συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την αδερφή της, Δήμητρα, αλλά και μηνύματα που έχουν ανταλλάξει η 33χρονη με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μεταξύ των μηνυμάτων που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, τα SMS αποκαλύπτουν έναν άγριο τσακωμό μεταξύ Ρούλας και Δήμητρας Πισπιρίγκου. «Μίλησα με τον Μάνο και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί…» φαίνεται να λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου απευθυνόμενη στην αδερφή της, ενώ σε άλλο σημείο της λέει: «Πήραμε εμείς τον δικηγόρο, θα σε χώσουν μέσα. Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική».

Δήμητρα και Ρούλα Πισπιρίγκου

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό στα χέρια των αρχών βρίσκονται 810 μηνύματα από συνομιλίες μεταξύ του ζεύγους, οι οποίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της δικαστικής διερεύνησης, καθώς αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβαιναν στην πραγματικότητα μεταξύ τους, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ».

Τα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Τέλος, να αναφέρουμε πως σε ανάρτησή του, ο Πέτρος Κουσουλός αναφερόμενος στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε η εφημερίδα του, σημείωσε: «ΤΕΡΜΑ τα ψέματα. Στην διάθεση μας περισσότεροι από 3.000 διάλογοι μεταξύ Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου και Δήμητρας. Ότι πιο θλιβερό έχουμε χειριστεί ως ομάδα ενώ έχουν πεθάνει τρία παιδιά. Τα γραπτά μένουν και αποκαλύπτουν την αλήθεια».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια