«Έταξα το παιδί μου στην Παναγία, αλλά η πεθερά μου το φωνάζει Τασούλα»

«Έταξα το παιδί μου στην Παναγία, αλλά η πεθερά μου το φωνάζει Τασούλα»

Έχω μεγάλο θέμα με την πεθερά μου την οποία λένε Αναστασία! Ο κόσμος και η γειτονιά την φωνάζουν Τασούλα.

Από την ημέρα που με πήγε  ο άντρας μου στο σπίτι της, πριν ακόμα αρραβωνιαστούμε μου έλεγε πως τα παιδιά μας θα πάρουν τα ονόματα τους. Δηλαδή το δικό της και του άντρα της, αλλιώς δεν θα είμαι καλοδεχούμενη στο σπίτι τους.

Πέρασαν τα χρόνια και παιδιά δεν κάναμε. Όταν λοιπόν μετά από πολλές εξωσωματικές και προσπάθειες κατάφερα να μείνω έγκυος, άρχισαν και τα προβλήματα. Διάφορα θεματάκια υγείας με ανάγκασαν να βρίσκομαι στο κρεβάτι για να μην χάσω το παιδί. Η κυρία Τασούλα δεν ήρθε να με δει ούτε μια φορά.

Στη γέννα επάνω, φοβηθήκαμε πάρα πολύ και εκείνη την στιγμή έταξα το παιδί στην Παναγιά μας γιατί μόνο εκείνη ένιωθα πως είχα μαζί μου. Τώρα η πεθερά μου όμως, θυμώνει και απειλεί θεούς και δαίμονες για το όνομα της μικρής μου. Το χειρότερο όλων είναι ότι ήδη την φωνάζει Τασούλα!!!

Ο άντρας μου, μου λέει να μην στεναχωριέμαι και οτι το τάξιμο μας δεν θα χαλάσει και να μην δίνω πολύ σημασία. Όμως είναι πολύ ενοχλητικό να λέει το παιδί με άλλο όνομα. Να το πηγαίνει βόλτα και να το συστήνει σαν Τασούλα. Όλο το χωριό έχει μάθει πως το όνομα της μικρής είναι Τασούλα. Εγώ τι μπορώ να κάνω την ημέρα της βάφτισης;

Τι θα κάνατε στην θέση μου;

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια