Γλυκά Νερά: Η Νικολούλη έχει βίντεο με τους δολοφόνους, που κανείς δεν περίμενε να προβληθεί τηλεοπτικά

Γλυκά Νερά: Η Νικολούλη έχει βίντεο με τους δολοφόνους, που κανείς δεν περίμενε να προβληθεί τηλεοπτικά

Η Αγγελική Νικολούλη προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση του φονικού των Γλυκών Νερών, με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί για την ώρα να βρει απαντήσεις σε τρία αναπάντητα ερωτήματα. Όμως, στο παιχνίδι της εξιχνίασης της δολοφονίας της Κάρολάιν μπαίνει και η Αγγελική Νικολούλη.

Γλυκά Νερά: Ποια είναι τα τρία αναπάντητα ερωτήματα που η ΕΛΑΣ ψάχνει απαντήσεις

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνές της για το φονικό των Γλυκών Νερών. Οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ προσπαθούν νύχτα – μέρα να βρουν τους κύριους υπεύθυνους για τη δολοφονία της Καρολάιν. Και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, τρία είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που η ΕΛΑΣ ψάχνει να βρει απαντήσεις. Το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός πως οι κάμερες ασφαλείας δεν «έπιασαν» τους δράστες τόσο κατά την είσοδό τους στο σπίτι, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Το δεύτερο έχει να κάνει, με το γεγονός πως οι Αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο ίχνος DNA στο δωμάτιο όπου η άτυχη Καρολάιν βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο. Επίσης, το τρίτο και τελευταίο ερώτημα της ΕΛΑΣ, σχετίζεται με τον τρόπο που κατάφερε ο σύζυγός της να λυθεί και να ειδοποιήσει τις αρχές, ενώ ήταν δεμένος από τους δράστες. Από εκεί και πέρα, φως στο φονικό των Γλυκών Νερών θέλει να ρίξει και η Αγγελική Νικολούλη, με τη σημερινή εκπομπή της να αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική…

Διαβάστε επίσης:  Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Αποκαλυπτική η σημερινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Απόψε το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της, «Φως στο τούνελ», αναμένεται να δείξει ένα αποκαλυπτικό βίντεο. Αυτό θα έχει σχέση με την υπόθεση του φονικού στα Γλυκά Νερά. Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει κάτι πολύ σημαντικό για τη δολοφονία της Καρολάιν. Αυτό έχει σχέση με τη διαφυγή των δραστών από το σπίτι του Μπάμπη και της Καρολάιν, μετά την κλοπή των 15.000 ευρώ και την άγρια δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας.

Διαβάστε επίσης:  Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ακολουθεί και το trailer της αποψινής εκπομπής «Φως στο τούνελ»:

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια