«Είμαι 25 και ο άντρας μου 70. Ποιο είναι το πρόβλημα σας;»

«Είμαι 25 και ο άντρας μου 70. Ποιο είναι το πρόβλημα σας;»

«Μένουμε σε ένα σπίτι των γονιών μου και εργάζομαι και εγώ για να μεγαλώσουμε άνετα το παιδί μας».

Στην τεράστια δεξαμενή θεμάτων που μπορεί να βρει κανείς στο YouTube υπάρχει και ένα κανάλι το οποίο εστιάζει σε αληθινές ιστορίες αγάπες που ανθίζουν και εδραιώνονται παρά τα χάσματα, τις όποιες αντιξιότητες και τα αρνητικά προκατειλημμένα σχόλια της κοινωνίας. 

Όταν η αγάπη πέρα από κάθε στερεότυπο συμβαίνει, ίσως μπορεί να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για όλους μας πάνω στο πώς σκεφτόμαστε και αντιδρούμε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας. 

Η Stef και ο Don είναι ένα τέτοιο, υπέροχο παράδειγμα αφού τα 45 χρόνια που τους χωρίζουν δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν εμπόδιο στο να ζήσουν μία απολύτως ομαλή και ευτυχισμένη ζωή με τον δύο ετών γιο τους.

Φυσικά, και η αντιμετώπιση των τρίτων δεν είναι πάντα θετική. Η 25χρονη Stef παραδέχεται στο βίντεο που ακολουθεί ότι – αν και πλέον έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειας της – αρχικά οι γονείς της αλλά και ο αδελφός της δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι το γεγονός ότι η κόρη τους ήθελε να παντρευτεί έναν 70χρονο άντρα και έφεραν πάρα πολλές αντιρρήσεις για την σχέση τους.

Παρά τις αρχικές δυσκολίες οι δυο τους είναι ήδη 5 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τους τελευταίους 18 μήνες είναι παντρεμένοι. Μάλιστα η Stef έχει την τέλεια απάντηση σε όσους σχολιάζουν ότι ζει με τον Don για τα λεφτά του: «Μένουμε σε ένα σπίτι των γονιών μου και εργάζομαι και εγώ για να μεγαλώσουμε άνετα το παιδί μας,» λέει αποστομώνοντας όλους τους επικριτές της αγάπης τους.

Το ζευγάρι δεν ξέρει αν ποτέ θα μπορέσει να ζήσει πραγματικά ελεύθερο, μακριά από τα καχύποπτα βλέμματα όσων δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να καταλάβουν. Ίσως όμως μία μέρα, σε μοντέρνες κοινωνίες που αποζητούν – και σε μεγάλο βαθμό έχουν κερδίσει- την ισότητα να σταματήσουμε να θεωρούμε ότι μία ανεξάρτηση, νέα γυναίκα που έχει επιλέξει να είναι με έναν μεγαλύτερο της άντρα, έχει κατά κανόνα στο μυαλό της την οικονομική αποκατάσταση. Οι αιτίες που μπορεί κάποιος να αγαπήσει κάποιον άλλον είναι τόσο διαφορετικές για τον καθένα από εμάς.

Δείτε το βίντεο:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια