ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο περιοδικό ΟΚ! μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από δέκα μήνες στην Καλλιθέα.

«Μέχρι τη σύλληψη της 35χρονης ζούσα με τον φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», δηλώνει στο περιοδικό η Ιωάννα, ενώ περιγράφει όλα όσα θυμάται από την επίθεση, αλλά και τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ κι έναν χρόνο, εξαιτίας της ερωτικής αντιζηλίας που φέρεται να ένιωθε η γυναίκα που της επιτέθηκε.

Η 34χρονη μιλά για τα δεκάδες χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και συνεχίζει να υποβάλλεται, και για τους αφόρητους πόνους με τους οποίους έχει καταδικαστεί να ζει.

Μένει μαζί με τη μητέρα της, η οποία τη φροντίζει και στέκεται στο πλάι της, ενώ παράλληλα δε μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για τους εκατοντάδες ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν και τη βοήθησαν με ό,τι μέσο διέθεταν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.

Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, φορώντας την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, ενώ τα σημάδια από τα εγκαύματα είναι ορατά στα χέρια της.

«Είμαι εδώ, παλεύω και θα συνεχίσω να ζω», λέει η Ιωάννα

 

Ο δικηγόρος της Ιωάννας επανειλημμένως έχει δηλώσει πως η 35χρονη είχε σκοπό να σκοτώσει την κοπέλα, καθώς η ποσότητα του καυστικού υγρού που της πέταξε ήταν τέτοια, ώστε να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 70% περίπου του προσώπου της, στα χέρια, στον λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Η Ιωάννα σφίγγει τα δόντια, αντιστέκεται στον πόνο και παρά τις τεράστιες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει δεν το βάζει κάτω και αποδεικνύεται μεγάλη μαχήτρια.