Επική ατάκα οδηγού για την πεθερά του στα διόδια – Λύθηκε στα γέλια η Κατερίνα Παναγοπούλου

Επική ατάκα οδηγού για την πεθερά του στα διόδια – Λύθηκε στα γέλια η Κατερίνα Παναγοπούλου

Και τι δεν σκαρφίζονται οι πολίτες που επιχειρούν να περάσουν τα διόδια – έτσι και σήμερα η εφευρετικότητα ενός επίδοξου ταξιδιώτη έκανε την Κατερίνα Παναγοπούλου να «λυθεί» στα γέλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο MEGA.

Απευθείας σύνδεση με τα διόδια Ελευσίνας, όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. κ. Λάσκο, είχε η Κατερίνα Παναγοπούλου στα MEGA Γεγονότα το βράδυ της Παρασκευής.

Επική ατάκα 50χρονου στα διόδια Ελευσίνας για να περάσει το μπλόκο

Με όμορφη διάθεση, στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι «Προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο».

Διαβάστε επίσης: Γηροκομείο του θανάτου στα Χανιά: «Τους ψέκαζαν με εντομοκτόνα, τους αφαιρούσαν τα χρυσά δόντια»

Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».