Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ – «Υπάρχει κάτι που να αντέχει περισσότερο στον χρόνο;»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ – «Υπάρχει κάτι που να αντέχει περισσότερο στον χρόνο;»

«Υπάρχει άραγε κάτι που να αντέχει περισσότερο στον χρόνο;» είναι το σλόγκαν διαφήμισης με πρωταγωνίστρια τη Ζωζώ Σαπουντζάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη σε αυτόν τον ρόλο…

Στο διαφημιστικό σποτάκι, ένας άντρας περιγράφει την αποτελεσματικότητας μιας βαφής για εξωτερικούς τοίχους. «Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να αντέχει στον χρόνο από αυτό», λέει.

Και τότε η Ζωζώ Σαπουντζάκη κάνει την εμφάνισή της, καθισμένη στον θρόνο της και φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα. Ξεροβήχει και κοιτάζει με νόημα την κάμερα.

Στα τέλη Μαΐου η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της και σε δηλώσεις της είχε πει: «Δέχθηκα πολλά λουλούδια. Το σπίτι έχει γεμίσει λουλούδια. Το καλύτερο δώρο είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να δουλέψω. Δεν σταματώ ποτέ».

«Ας λένε ό,τι θέλουν για την ηλικία μου. Ακόμη και 100 να λένε δεν με νοιάζει. Σημασία έχει πόσο φαίνομαι και όχι πόσο είμαι. Δεν κάνω τίποτα, αλλά αγαπώ τον ύπνο. Δουλεύω συνέχεια και δεν κάθομαι», είχε σημειώσει ακόμη.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια