Ζώδια: Οι καλύτερες ημερομηνίες για… γάμο μέσα στο 2021

Ζώδια: Οι καλύτερες ημερομηνίες για… γάμο μέσα στο 2021

ΚΡΙΟΙ:

ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ… ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!

Οι Κριοί έχετε ερωτική διάθεση που χτυπάει κόκκινο τον Ιούνιο μέχρι και τέλος Ιουλίου. Το ίδιο διάστημα, προσφέρεται και για τεκνοποίηση όσοι είσαστε σε αυτό το στάδιο, αλλά και για τέλεση γάμου ή για να βρείτε το ταίρι σας οι ελεύθεροι. Καλύτερο διάστημα είναι το τέλος Αυγούστου έως και μέσα Σεπτέμβρη, εκεί θα είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΙ:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Οι καλύτερες ευνοϊκές συνθήκες για τους ταύρους είναι ο Σεπτέμβριος, εκεί τακτοποιούνται πολλά θέματα με απροσδόκητες θετικές εξελίξεις. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν μόνα τους. Το ίδιο διάστημα προσφέρεται και για τεκνοποίηση όσοι είσαστε σε αυτό το στάδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Οι δίδυμοι μέχρι τέλος του μήνα νιώθετε καλά. Οι γυναίκες θέλετε να φτιάξετε το μαλλί σας, να βαφτείτε. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, αλλά για τέλεση γάμου ή για σχέση το ευνοϊκότερο διάστημα είναι μέσα Αυγούστου έως και μέσα Σεπτέμβρη. Προσοχή! Γιατί είσαστε σε μία φάση που υπάρχει ρευστότητα στη ζωή σας, οπότε μη το φοβηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ… ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ!

Οι καρκίνοι ενδέχεται να έχετε κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες θα οφείλονται από την άλλη πλευρά όχι από εσάς, ποικίλα θέματα επαγγελματικά η άλλα. Σε μικρό ποσοστό μπορεί να επισπευτεί η εξέλιξη του γάμου, για παράδειγμα λόγω έκτακτης εγκυμοσύνης. Θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις τον Ιούλιο.

 

ΛΕΩΝΤΕΣ:

ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΟ… ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Οι λέοντες ευνοείστε για σύναψη σχέσεων η τέλεση γάμου από το Μάιο έως και μέσα Μαΐου και μετά από τέλος Ιουλίου και πέρα. Ο Αύγουστος είναι καλός μήνας για να πάρετε κάποιες αποφάσεις  για να παντρευτείτε ή όχι. Βέβαια, σας κρατούν κάποιες πολύ σημαντικές εκκρεμότητες, οι οποίες καλό θα είναι να έχουν λυθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:

ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ… ΡΕΑΛΙΣΜΟ!

Οι παρθένοι, αν είστε προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας, γιατί ωραιοποιείτε πολλά πράγματα και παρασύρεστε από συναισθηματικές ευαισθησίες, είναι μία εξαιρετική περίοδος να προχωρήσετε σε γάμο τον Μάϊο. Ο Σεπτέμβριος, επίσης, έχει μια μεγάλη δυνατότητα να προχωρήσετε σε γάμο, γιατί πραγματοποιούνται κάποια πράγματα πρακτικά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι έχετε προτάσεις/προσφορές και δε θα ξέρετε τι να διαλέξετε.

ΖΥΓΟΙ:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ… ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ!

Οι ζυγοί ξεκαθαρίζετε το τοπίο από τον Ιούνιο και μετά. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις τύπου προχωράμε ή το διαλύουμε. Προσοχή όμως, φοβάστε λίγο γιατί μπορεί να υπάρχουν θέματα από παιδιά με άλλο γάμο. Πρέπει να τα βάλετε κάτω, να τα ζυγίσεται και βλέπετε πώς προχωράτε. Μέσα Αυγούστου, μέσα Σεπτέμβρη θα νιώθετε ωραία και αν έχετε κανονίσει να παντρευτείτε είναι το ιδανικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:

ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕΙ…. Ο ΕΡΩΤΑΣ!

Οι Σκορπιοί είναι σε μία καλή φάση, βέβαια λειτουργούν εντελώς συναισθηματικά και αυτό θέλει λίγο προσοχή. Είναι ευνοημένοι να κάνουν πράγματα, έχουν και κάποια οικογενειακά ενδεχομένως να τακτοποιήσουν ή από το πατρικό σπίτι. Σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι από τώρα μέχρι τέλος Ιουλίου. Από Σεπτέμβριο και μετά θα απολαμβάνουν και πιο προσωπικά, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν σχέση και θα κάνουν τώρα σχέση, είναι σε μία καλή φάση για προσωπική ζωή!

ΤΟΞΟΤΕΣ:

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ…ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ!

Οι Τοξότες έχετε εύνοια ως και τον Ιούνιο για τέλεση γάμου και για σύναψη σχέσης. Από Ιούνιο και μετά θα έχετε εξελίξεις στη σχέση σας. Κουβαλάτε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία καλό είναι να λυθούν πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ… ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Το Σεπτέμβριο προκύπτει μία ξαφνική εμφάνιση ενός φλερτ, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε γάμο, συμβίωση κτλ χωρίς μεγάλες διαδικασίες. Αυτό αν δεν έχει γίνει ακόμα, είναι γιατί έχετε δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας. Από Σεπτέμβριο ή το Σεπτέμβριο είναι ένας μήνας ιδανικός για να αποφασίσετε να κάνετε ένα γάμο αστραπιαίο. Θα υπάρξουν προκλήσεις είτε από καινούργιες γνωριμίες, είτε από μία γνωριμία που ακόμα δεν σας έχει κάνει το ιδιαίτερο κλικ.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ… ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Οι Υδροχόοι θέλετε και πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη! Από τον Ιούνιο και μετά είναι οι καλύτερες συνθήκες για τελετές γάμου! Ευνοείστε ιδιαίτερα από μέσα Αυγούστου μέσα Σεπτέμβρη. Μέχρι τον Ιούνιο θα νιώθετε ωραία και θα έχετε διάθεση για παιχνίδι ερωτικό, το οποίο είναι θετικό!

ΙΧΘΕΙΣ:

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ!

Οι Ιχθείς ενώ έχετε τις προϋποθέσεις, λόγω ανασφάλειας/υπερευαισθησίας κάπως σας κάνει να βλέπετε θολά τα πράγματα. Αν δεν κάνετε εσείς κάτι από δική σας πρωτοβουλία το Σεπτέμβριο είναι πιθανό να έχετε την πρόταση από την άλλη πλευρά της σχέσης. Πρέπει να κινητοποιηθείτε γιατί έχετε αδρανοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να υπάρχει λόγος!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια