«Η κόρη μου με εκδικείται που δεν συμφωνώ με τη νέα της σχέση και δεν με αφήνει να δω το εγγόνι μου»

«Η κόρη μου με εκδικείται που δεν συμφωνώ με τη νέα της σχέση και δεν με αφήνει να δω το εγγόνι μου»

Έχω μία κόρη 30 χρόνων που δεν θέλει να με βλέπει. Με τον άντρα μου όσο ζούσε της δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, αλλά αυτή επέλεξε να φερθεί εγωιστικά. Πάντα έκανε του κεφαλιού της και δεν υπολόγιζε κανένα.

Παντρεύτηκε στα 25 της και έκανε ένα πανέμορφο μωράκι, το εγγονάκι μας, που είναι για μας ο κόσμος όλος. Το λατρεύουμε και λαχταράμε να το βλέπουμε, αλλά η κόρη μου δεν μας αφήνει.

Βλέπετε έχασε τον άντρα της σε αυτοκινητιστικό, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανε μια νέα σχέση, κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη. Βιάστηκε πάρα πολύ, έπρεπε να περιμένει λίγο και όχι πάνω στους 6 μήνες να μου βρει καινούργιο. Στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι. Της το είπα και θύμωσε.

Οι αντιρρήσεις μου ήταν αρκετές για να μη με αφήνει να δω το εγγόνι μου. Αποφεύγει να μου το φέρει και όποτε της ζητάω να πάω, όλο λέει ότι έχει κάτι άλλο να κάνει. Νομίζει πως επειδή τη μεγάλωσα σαν βασίλισσα και δεν της έλειψε τίποτα, έχει το δικαίωμα να μου φέρεται έτσι. Κάνει λάθος, αλλά δεν το βλέπει.

Τώρα τί κάνουμε; Θέλω να δω το εγγόνι μου, αλλά δεν μπορώ και να αφήσω την κόρη μου να μου φέρεται έτσι. Στα 30 της ας κάνει ό, τι θέλει. Έχω όμως το δικαίωμα να διαφωνήσω. Όχι όμως και να την πληρώνει το μωρό. Από τότε που γεννήθηκε το έχω δει το πολύ 10 φορές!

Η κόρη μου είναι δυστυχώς άνθρωπος που «πατάει» πάνω στην αδυναμία μου για το μωρό και με εκδικείται έτσι. Ξέρει ότι επειδή την αγαπάω και προκειμένου να μη διαλυθεί η οικογένεια κάνω πολλές υποχωρήσεις, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Τί να κάνω;

Σέβη

Πηγή: singleparent.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια