Μπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»

Μπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»

Ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους Έλληνες

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα και παραδέχτηκε πως πολλές φορές νιώθει ότι οι Τούρκοι ενοχλούνται, όταν μιλάει για τη χώρα μας.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ο ηθοποιός που θα συμμετάσχει στη νέα ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», εξήγησε πως νιώθει έναν ξεχωριστό δεσμό με τους Έλληνες.

«Οι Έλληνες με αγαπάνε, με αγκαλιάζουν, μου μιλάνε, μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, το βλέπω στα μάτια τους. Έχω άπειρες αναμνήσεις με Έλληνες. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί με νιώθουν σαν μέλος της οικογένειάς τους κι αυτό είναι υπέροχο. Τρελαίνομαι που οι Έλληνες είναι τόσο έντονοι και εκδηλωτικοί. Ξέρουν πώς να ζουν. Έχω μάθει πολλά από εσάς. Μου αρέσει η φιλοσοφία σας, που εργάζεστε για να ζείτε και όχι το αντίθετο. Λατρεύω το ελληνικό φαγητό και γελάω, όταν ακούω σε τραπέζια που λέτε, “πάντα υπάρχει χώρος για φαγητό όσο και αν έχουμε φάει”. Από την άλλη, αυτό που με ξένιζε στην αρχή είναι πως οι Έλληνες μιλάνε όλοι την ίδια στιγμή. Στην Τουρκία, όταν μιλάει κάποιος, οι άλλοι ακούνε. Αλλά το συνήθισα αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Στη συνέχεια εξήγησε πως πολλές φορές, όταν μιλάει με τόση αγάπη για την Ελλάδα, οι συμπατριώτες του ενοχλούνται. «Έχω νιωσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα». Είμαι Τούρκος, αγαπώ τη χώρα μου και τους Τούρκους, αλλά αγαπώ και τους Έλληνες. Ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές που πηγαίνω μιλάω για την Ελλάδα, τους λέω πως στην ελληνική τηλεόραση προβάλλονται τα τούρκικα σήριαλ με υπότιτλους και αυτό είναι μια ένδειξη ότι είμαστε αγαπημένοι ως άνθρωποι. Αισθάνομαι ένα δέσιμο με εσάς», είπε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια