Πάτρα: Νέες αναρτήσεις της μητέρας – Εμφανιζόταν στο διαδίκτυο και με άλλο πρόβλημα υγείας

Πάτρα: Νέες αναρτήσεις της μητέρας – Εμφανιζόταν στο διαδίκτυο και με άλλο πρόβλημα υγείας

Νέες αναρτήσεις της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-live» η μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 33χρονη έκανε πολλές αναρτήσεις σε ομάδα για μητέρες στο Facebook, στις οποίες ρωτούσε για τον καρκίνο των ωοθηκών που όπως έλεγε την βασάνιζε το 2017, αναφερόταν στα προβλήματα υγείας που είχαν τα παιδιά της και ζητούσε συμβουλές.

Εκτός, όμως, από τις παραπάνω αναρτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου, το 2015, απαντώντας σε ερώτημα της ίδιας ομάδας, περιέγραφε πώς είναι η σχέση με τον σύζυγό της.

«Εμείς βγαίνουμε σπάνια χώρια. Ο άντρας μου βγαίνει να πάει για μπάλα που ακολουθώ ή πάει να δει αγώνα με τους φίλους του. Αλλά δεν θέλει να βγαίνει, προτιμά μαζί μου, λέει πάντα καλύτερα. Εγώ λόγω παιδιών δεν πολυβγαίνω και δεν μου λείπει κιόλας», έγραψε πριν έξι χρόνια η 33χρονη.

Τον Μάρτιο του 2016 προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το επίδομα τέκνων. Όπως αναφέρει, λίγους μήνες πριν είχε έρθει στη ζωή η κορούλα της. Λίγους μήνες αργότερα, είχε μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για τα παιδιά και το ερώτημα που είχε τεθεί ήταν αν τα παιδιά λένε ψέματα.

Μάλιστα, την ίδια χρονιά (2016), αναφερόταν και σε άλλο πρόβλημα υγείας από το οποίο όπως έλεγε, κινδύνεψε να πεθάνει.

Διαψεύδουν οι γιατροί τα προβλήματα υγείας της μητέρας

Η 33χρονη σύζυγος του Μάνου Δασκαλάκη, υποστήριζε ότι είχε πολύ σοβαρή ενδομητρίωση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live», το οποίο επικαλείται έγκυρες ιατρικές πηγές που έχουν διαψεύσει τον ισχυρισμό της ότι έπασχε από καρκίνο, διαψεύδουν και το δεύτερο πρόβλημα υγείας της, εκτός εάν είχε απευθυνθεί κάπου αλλού για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ή αν τελικά ρωτούσε για κάποιο τρίτο πρόσωπο προκειμένου να πάρει πληροφορίες.

«Φυσικά και το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα, δεν μου έδωσε και έπαθα ενδομητρίωση, κόντεψα να πεθάνω. Ευτυχώς ο γιατρός που έχω το κατάλαβε έγκαιρα. Μερικοί γιατροί είναι για πέταμα», έγραφε σε ανάρτησή της.

Επίσης, σε παλαιότερη ανάρτησή της στο γκρουπ, η 33χρονη μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν μητέρες με ινομυαλγία και τότε ανέφερε ότι «έρχονται στιγμές που με αγκαλιάζουν τα παιδιά μου και πονάω».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια