Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού το 2014

Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού το 2014

Φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού από την Πάτρα, που είδε τα τρία κοριτσάκια τους να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε 2,5 χρόνια, έρχονται στο φως.

Η εκπομπή T-Live του Alpha έφερε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον γάμο των γονιών, Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από οχτώ χρόνια, τότε που έλαμπαν από ευτυχία και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που θα επακολουθούσε.

Στον γάμο τους, που έγινε τον Οκτώβριο του 2014 στην Πάτρα, είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι, τη μικρή Τζωρτζίνα.

Η δεξίωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έγινε σε ταβερνάκι της περιοχής, το οποίο ήταν στολισμένο με “άρωμα” ποδοσφαίρου, αφού και οι δύο ήταν λάτρεις της “στρογγυλής θεάς” και ασχολούνταν επαγγελματικά.

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού το 2014 [βίντεο]
11
11

“Οι ευχές θα σας ακολουθούν ως το τέρμα”, το μήνυμα που έγραφε η φωτογραφία σε τραπέζι της δεξίωσης.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό από την εκπομπή Live News του MEGA, στις 6 Απριλίου 2021, έγιναν συνεννοήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την υποβολή της αίτησης διαζυγίου. Στις 7 Απριλίου, το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειάς του για την απόφασή τους, ενώ στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, το διαζύγιο ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στιγμιότυπα από τον γάμο:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια