Πεθερά γύρισε το παιδί καμμένο απ’ τον ήλιο κι η νύφη της απαγόρευσε να το ξαναδεί

Πεθερά γύρισε το παιδί καμμένο απ’ τον ήλιο κι η νύφη της απαγόρευσε να το ξαναδεί

Φανταζόμαστε πώς το ότι τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται απ΄τον ήλιο όταν βρίσκονται εκτεθειμένα στις ακτίνες του είναι δεδομένο για όλους – γονείς και παππούδες. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που εμπιστεύονται τη δική τους κρίση περισσότερο και αφήνουν τα παιδιά χωρίς προστασία επειδή θεωρούν τα αντηλιακά… βλαβερά.Όπως έκανε μια αγγλίδα γιαγιά που επειδή «δεν πιστεύει», όπως λέει, στα αντηλιακά, άφησε το εγγόνι της να τσουρουφλιστεί απ’ τον καυτό ήλιο, αγνοώντας ακόμη και τις εντολές της μαμάς του – της νύφης της, δηλαδή.

Σύμφωνα με τη μαμά, είχε ήδη βάλει στο παιδί αντηλιακό πριν φύγει απ’ το σπίτι και τοποθέτησε το σωληνάριο στην τσάντα με τα πράγματά του, ώστε η γιαγιά του να του ξαναβάλει μετά από κάποια ώρα.

Παρ’ όλ’ αυτά, η πεθερά της έφερε πίσω το παιδί κατακαμμένο και στις ερωτήσεις της μαμάς απάντησε ξερά πως «έχει ακούσει ότι τα αντηλιακά κάνουν κακό και γι’ αυτό δεν του έβαλε».

Η έξαλλη μαμά πήγε το παιδί στον γιατρό για να σιγουρευτεί ότι δεν χρειάζεται ειδική φροντίδα και αμέσως μετά, ενημέρωσε τη γιαγιά ότι δεν μπορεί να ξαναδεί το εγγόνι της χωρίς να είναι παρόντες εκείνη ή ο μπαμπάς του.

Ζητώντας και τη γνώμη άλλων μαμάδων στα social media, η αγανακτισμένη μαμά διαπίστωσε ότι δεν είναι η μόνη που σκέφτεται έτσι, αφού η υποστήριξη στην απόφασή της ήταν μαζική.

«Της εμπιστεύτηκες το παιδί σου με σαφείς οδηγίες για την ασφάλειά του», της είπαν, «και εκείνη δεν σεβάστηκε τίποτα από τα δύο.»

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια