Στηβ Μιλάτος: Σταμάτησα να είμαι στρίπερ όταν συνευρέθηκα με νύφη και κουμπάρα και «σοκαρίστηκα»

Στηβ Μιλάτος: Σταμάτησα να είμαι στρίπερ όταν συνευρέθηκα με νύφη και κουμπάρα και «σοκαρίστηκα»

Το μοντέλο, Στηβ Μιλάτος, βρέθηκε χθες καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή  The 2Night Show στον ANT1. Το νεαρό μοντέλο, το οποίο έχει περπατήσει σε δεκάδες πασαρέλες και έχει κάνει φωτογραφίσεις μαζί με διάσημα μοντέλα όπως η Κέιτ Μος, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργαζόταν σαν στρίπερ σε μπάτσελορ πάρτι ενώ αποκάλυψε και το περιστατικό που τον «σόκαρε» και τον έκανε να σταματήσει να χορεύει.

«Έγινε κάτι και σταμάτησα να είμαι στρίπερ. Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Πήγα σε ένα μπάτσελορ πάρτι… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες.

Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε τα μπάτσελορ πάρτι μας μαζί, στο ίδιο μαγαζί, σε αντίθετα τραπέζια. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Το μπάτσελορ πάρτι είναι ξενόφερτο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια