ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΞΕΝΙΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΘΑΝΑΤΕ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΞΕΝΙΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΘΑΝΑΤΕ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ»

Συγκλονίζει με τα λόγια της, η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, ανήμερα των γενεθλίων της. Συγκεκριμένα, η κα Πρεζεράκου ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ε. ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ

Η μαμά της μικρης Αναστασίας, περνάει μια πολύ σκληρή δοκιμασία, που κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να βιώνει. Με ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι, ξορκίζει τον θάνατο, παλεύει για τη ζωή και δεν τα παρατάει

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43, όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο , μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολυ μέσα στα νοσοκομεία , έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου , να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο …Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ , ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία , ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό παση θυσία. Ένιωθα ευάλωτη , φοβόμουν τα νοσοκομεία νόμιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί..Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά , όπως νόμιζα… 7 μήνες πολεμάω με όλους , ματώνω στους διαδρόμους , αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία , δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω …Δεν ξέρω τι θα γίνει πως μου τα έφερε έτσι η ζωή ,πως με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε ,σε κοιτάω στα μάτια . Θα πεθάνεις πρώτος…»