Τέσσερις καθημερινές συνήθειες δημοφιλών celebrities που αξίζει να ακολουθήσετε

Τέσσερις καθημερινές συνήθειες δημοφιλών celebrities που αξίζει να ακολουθήσετε

Είναι απορίας άξιον πώς οι απανταχού καταφέρνουν να φαίνονται νεότερες από την ηλικία τους, να έχουν ένα υπέροχο λαμπερό δέρμα ή να διατηρούν τέλεια τη σιλουέτα τους.

Ακολουθώντας ευλαβικά, σχεδόν, μια συγκεκριμένη ρουτίνα διατροφής και υγείας σε καθημερινή βάση, παραδίδουν μαθήματα σε όλες εμάς που θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους.

Κατανάλωση νερού

Πολλές επιτυχημένες celebrities όπως οι Τζένιφερ Άνιστον, Γκουίνεθ Πάλτροου και Πάρις Χίλτον, πιστεύουν στη θεραπεία με το νερό, κάτι που σημαίνει ότι το νερό αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Μεταξύ άλλων, η κατανάλωση νερού βοηθά στη βελτίωση της επιδερμίδας του δέρματος, απομακρύνει τις τοξίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την ενέργεια και ανακουφίζει την κόπωση.

Πράσινα λαχανικά

Λόγω των υψηλών συγκεντρώσεών τους σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα πράσινα λαχανικά είναι ευεργετικά για τη συνολική υγεία σας. Οι λαμπερές Μέγκαν Φοξ και Μιράντα Κερ περιλαμβάνουν πάντα πράσινα λαχανικά στα πιάτα τους. Εάν, λοιπόν, θέλετε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας περισσότερα πράσινα λαχανικά και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, μιλήστε με έναν διατροφολόγο για μια επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συμβουλή.

Ένα ποτήρι κρασί

Η Μισέλ Ομπάμα, ορκίζεται στο κρασί το οποίο την βοηθάει πολύ να χαλαρώσει. Σύμφωνα με ειδικούς, η κατανάλωση ενός ποτηριού κρασιού προάγει τελικά τη μακροζωία και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι επιβλαβής, οπότε βεβαιωθείτε ότι το πίνετε με μέτρο. Μάλιστα, σκεφτείτε ότι η υπερβολική κατανάλωση κρασιού μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του δέρματος, να καταστρέψει το συκώτι και, φυσικά, να προκαλέσει εθισμό.

Καθαρό πρόσωπο

Η αφαίρεση του μακιγιάζ κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπετε. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε έχουν πολλές χημικές ουσίες οι οποίες δημιουργούν διάφορα προβλήματα στο δέρμα, αν δεν αφαιρεθούν από αυτό καλά. Η Έμμα Γουάτσον και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν παραδεχθεί δημοσίως ότι το συγκεκριμένο βήμα είναι ένα από τα βασικά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους, εξηγώντας το πόσο σημαντικό είναι να το κάνετε κάθε βράδυ και όχι μόνο όταν το θυμάστε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια