Τι πεθερά έχεις ανάλογα με το ζώδιο της: Τα χειρότερα ζώδια για πεθερές

Τι πεθερά έχεις ανάλογα με το ζώδιο της: Τα χειρότερα ζώδια για πεθερές

Συχνά αστειευόμαστε με το γεγονός, ότι ο αγαπημένος μας δεν θέλει να κόψει τον ομφάλιο λώρο και μένει κολλημένος στην αγκαλιά της μαμάς. Άλλοτε θυμώνουμε με την στάση του και θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθεί και να αποδείξει ότι μεγάλωσε πια. Καλό είναι να γνωρίζουμε από πριν το ζώδιο της μαμάς του υποψήφιου συντρόφου μας και να λάβουμε τα μέτρα μας για να αποφύγουμε υποψήφιους καυγάδες, αλλά και πιθανά πισώπλατα μαχαιρώματα.

Επομένως, αν η πεθερά σου είναι…

ΚΡΙΟΣ

Η πεθερά Κριός είναι ανεξάρτητη, παρορμητική και δεν θέλει να επεμβαίνει στη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είναι αδιάκριτη. Βέβαια πολλές φορές μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς παινεύει το γιο της και τον τρόπο που τον έχει αναθρέψει, γιατί κατά βάθος είναι ανταγωνιστική. Κρατάει τις αποστάσεις και δύσκολα θα σας δικαιώσει, εάν έχετε παράπονα από τον γιο της. Αγαπάει παθολογικά το παιδί της απλά και λόγω ιδιοσυγκρασίας, δεν εκφράζει τον συναισθηματισμό της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πεθερά Ταύρος είναι κτητική, απόλυτη και αρκετά κολλημένη με τον γιο της και αρχικά θα σας τεστάρει για τις ικανότητες σας χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις αμφιβολίες σας. Εάν όμως καταφέρετε να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις, θα σας κάνει δικό της άνθρωπο για να έχει από κοντά τον γιο της και να γνωρίζει τα πάντα για εσάς και τη σχέση σας. Έχει «δόλο» αλλά είναι αποφασισμένη να σας δελεάσει με ανταλλάγματα για να είστε και για πάντα κοντά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πεθερά Δίδυμος είναι ζωηρή, παιχνιδιάρα με τον γιο της, μιλάει με τις ώρες μαζί του στο τηλέφωνο και θέλει να ξέρει τα πάντα και καθαρά από περιέργεια. Εάν είστε άνθρωπος ομιλητικός και της παρέας, θα περάσετε καλά μαζί και μπορείτε να γίνετε φίλες και να βγαίνετε έξω μαζί και χωρίς την παρουσία του γιου της ή του συζύγου σας. Είναι επίσης θετική και καθόλου κτητική, αλλά μην εμπιστεύεστε τα λόγια της γιατί πολλές φορές δεν τηρεί τις υποσχέσεις της ή μπορεί να διαδίδει τα μυστικά σας και αυτό θα γεννήσει εντάσεις. Δεν της αρέσει ο ρόλος της πεθεράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πεθερά Καρκίνος είναι κλειστή, εσωστρεφής, ωστόσο και για το καλό του γιου της θα σας κάνει συνέχεια το τραπέζι και θα δεχτεί να σας φροντίζει και να βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών σας. Λατρεύει τον θεσμό της οικογένειας και για αυτό συχνά θα μπερδεύεται στα πόδια σας, χωρίς όμως να ζητήσει την άδεια σας. Είναι και συναισθηματικά χειριστική και για αυτό πρέπει να της κάνετε τα χατίρια και να αποδεχτείτε την παρουσία της μέσα στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Η πεθερά Λέων είναι κολλημένη με τον γιο της, είναι ο βασιλιάς της και με τίποτα δεν σκέφτεται να δώσει τη θέση της σε εσάς και μάλιστα εάν δεν το αξίζετε..Μια από τις πιο δύσκολες πεθερές, καθώς πρέπει να έχετε όλα τα προσόντα της ιδανικής συζύγου για να σας αποδεχτεί σαν μέλος της οικογενείας της. Συνήθως πρέπει να συμφωνείτε με τα λεγόμενα της και μόνο έτσι θα κερδίσετε..κάπως την συμπάθεια της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πεθερά Παρθένος είναι τελειομανής, επικριτική και αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση πεθεράς μια που συνεχώς θα «βλέπει» τα ελαττώματα σας και πιθανόν να σας κουτσομπολεύει στο γιο της ..Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την ιδιότροπη φύση της, καλό θα ήταν να επιδεικνύετε τις ικανότητες σας σαν μαγείρισσα, αλλά και νοικοκυρά και να μην δίνετε σημασία στα επικριτικά της λόγια. Χρειάζεται να βάλετε όμως και όρια.

ΖΥΓΟΣ

Η πεθερά Ζυγός είναι ευγενική, κρατάει τα προσχήματα και φυσικά αποφεύγει να σας κακοκαρδίσει και για αυτό δεν εκφράζει εύκολα τη γνώμη της, ακόμα και εάν της ζητηθεί να το κάνει. Επίσης, είναι αφοσιωμένη και στον σύζυγο της ή στο σύντροφο που μπορεί να έχει και δεν θέλει να φορτώνεται τα δικά σας προβλήματα Μερικές φορές φέρεται με αδιαφορία και αυτό θα σας στεναχωρεί.

Η πεθερά Σκορπιός είναι επικίνδυνη πεθερά γιατί δεν ανοίγει ποτέ τα χαρτιά της και είναι αρχικά καχύποπτη. Όμως θα θέλει να σας γνωρίσει και θα σας αγαπήσει παράφορα, κολλώντας πάνω σας ..σαν βδέλλα ..αλλά να ξέρετε το κάνει γιατί θέλει να σας γνωρίσει και κατόπιν να σας ελέγχει. Είναι βέβαια αρκετά υπερπροστατευτική, εφόσον έχει καταλάβει ότι αγαπάτε και φροντίζετε τον γιο της, διαφορετικά να είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε μια θανάσιμη πεθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πεθερά Τοξότης είναι χαρούμενη, αισιόδοξη, αποδέχεται με ευκολία τις επιλογές του γιου της, και ενώ είναι ελεύθερο άτομο, πιστεύει αρκετά στο θεσμό του γάμου και φυσικά θα περιμένει να την κάνετε γρήγορα γιαγιά. Αποφεύγει να είναι αδιάκριτη και να επεμβαίνει στα προσωπικά σας και για αυτό θα την αγαπήσετε – εκτιμήσετε και θα διατηρήσετε μια σχέση χαμηλών τόνων, χωρίς πολλές εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πεθερά Αιγόκερως είναι δύσκολος άνθρωπος, θέλει – απαιτεί να τηρείτε τα προσχήματα, να είστε συνεπής σε επισκέψεις και σε γιορτινά τραπέζια και ίσως ζητήσει να την φροντίζετε και να έχετε μια στενή σχέση μαζί της. Διατηρεί μια σχέση καθημερινή με τον γιο της και έτσι ..μπορεί να τον επηρεάζει και φυσικά θα πει τη γνώμη της, αφήνοντας εσάς απ΄ έξω .. Είναι αρκετά απαιτητική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πεθερά Υδροχόος είναι εξωστρεφής, της αρέσει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και δεν απαιτεί καθημερινή επικοινωνία, έτσι και θα σας αφήσει στην ησυχία σας, χωρίς πολλά πάρε – δώσε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για τον γιο της, απλά έχει τα δικά της ενδιαφέροντα και κυρίως αποδέχεται την επιλογή του. Κρατάει αποστάσεις και θέλει να έχει προσωπική ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η πεθερά Ιχθύες είναι κυκλοθυμική, αλλάζει διαθέσεις και βέβαια ο γιος της είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής της και είναι έτοιμη να κάνει θυσίες για να τον έχει κοντά της. Έτσι, πολύ πιθανόν να σας κανακεύει και να σας συμπεριφέρεται σαν να είναι η μητέρα σας, απλά και μόνο για να κερδίσει την συμπάθεια σας και να μην χάσει τον γιο της. Αρνείται να κόψει τον ομφάλιο λώρο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια