Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου»

Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τριαντάφυλλος στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του στην εκπομπή «Love it».

Ο δημοφιλής παίκτης, στον οποία επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο, είπε ότι πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο είχε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Κατάλαβε το λάθος του και όποτε πήγαινε να ψαρέψει, μου έλεγε… φίλε, θα φάμε σήμερα», είπε.

Για την περιβόητη δωροδοκία και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

«Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος και τους είπα ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα ότι θέλεις ρε φίλε, μέχρι 2000 ευρώ. Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό, εγώ τους είχα πει ότι θέλω να καταγράφεται. Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει τρελά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ».

Για τον Ηλία

«Ο Ηλίας βγάζει κακίες λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους. Πλαγίως κατηγορεί και άλλους. Μένω σε ένα συγκρότημα, το οποίο έτυχε να έχει πισίνα, δεν είναι ιδιωτική» είπε ο Τριαντάφυλλος για όσα του είχε καταλογίσει ο παίκτης για τα λεφτά που έχει και χαλάει.

Για το συμβόλαιό του

«Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Δεν το κάναμε μαζί αυτό που έκανα 26 χρόνια».

Για τον Γιώργο Κοψιδά

«Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και αν νομίζεις ότι λαϊκίζω, να ξέρεις πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια