ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ – ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ – ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Δύο ξένοι, μια σειρά που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει τους ηθοποιούς της! Ο μονόχνωτος Κωνσταντίνος, η Μαρίνα με τα καπρίτσια της, η μοναδική Ντένη Μαρκορά με τις ανεπανάληπτες ατάκες της και η αγαπημένη μας Μαρούσκα είχαν ήδη κερδίσει την καρδιά μας από το πρώτο επεισόδιο!


Η σειρά εξιστορούσε τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής “Πρωινό χαμόγελο” Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Ο τίτλος της σειράς λήφθηκε από στίχους τραγουδιού του Γιάννη Πάριου “Μα το σημάδι στο λαιμό μου που θα μένει, θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι”.

Η σειρά αποτελείται από 59 επεισόδια αλλά στις επαναλήψεις του καναλιού προβάλλονται μόλις τα 58, καθώς το ένα από αυτά δεν έχει ξαναπαιχτεί λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει.
Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου 1997 και ολοκληρώθηκε σε 29 επεισόδια στις 2 Ιουνίου 1998. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου 1998 και ολοκληρώθηκε σε 30 επεισόδια στις 14 Ιουνίου 1999.

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς Δύο ξένοι, όπως ήταν το 1997 που γυρίστηκε η σειρά και όπως είναι σήμερα το 2019. Στο βίντεο επίσης θα βρείτε κ τις ηλικίες που είχαν τότε και σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια