Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής παντρεύτηκαν

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής παντρεύτηκαν

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (10/9) η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου. Γνωρίστηκαν όταν ο νυν γαμπρός πήγε στο χωριό από το Ζαρό, όπου εργαζόταν ως βοσκός.

Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το «παρών» έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, σύμφωνα με το cretapost.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε» είχε τονίσει σε δηλώσεις του στις αρχές Αυγούστου ο Κωστής.

Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική:

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί».

«ο Κωστής μού είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλον… κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά» είπε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, η οποία έπλεξε το εγκώμιο του γαμπρού: «Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί».

Δείτε το γάμο:

Το βίντεο από τον αρραβώνα του ζευγαριού: