Πάτρα: Εξαγριωμένοι κάτοικοι πολιορκούν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Εξαγριωμένοι κάτοικοι πολιορκούν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι συγγενείς που βρίσκονται στο σπίτι ζήτησαν βοήθεια από την ΕΛΑΣ, καθώς λένε πως δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο – Έγραψαν «θάνατος στους παιδοκτόνους» στα παντζούρια

Υπό την ισχυρή παρουσία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., πλήθος κόσμου παρέμενε μέχρι αργά τη νύχτα συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της. Εκατοντάδες βρίσκονται ακόμα εκεί, ενώ το κλίμα είναι τεταμένο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, ο κόσμος καταφερόταν ενάντια των αστυνομικών, φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε». Πολλοί κάτοικοι έκαναν δηλώσεις «on camera» για την δραματική τροπή των γεγονότων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούσαν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρούσαν, υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν. 

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

patra002
patra003

Νωρίτερα σήμερα το εξαγριωμένο πλήθος πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια