Big Brother – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Νίκος Τακλής!

Big Brother – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Νίκος Τακλής!

Μετά από 16 εβδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι του Big Brother επιτέλους έχουμε νικητή! Ο Νίκος Τακλής κατάφερε να παραμείνει και να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό ήταν τα δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι.

Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα κονταροχτυπήθηκαν στην αποψινή μεγάλη βραδιά για τους ίδιους κι ένας ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς συγκάτοικους του σπιτιού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος στο .

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσαν το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother.

Η Ανχελίτα κατέκτησε την τέταρτη θέση, ο Παναγιώτης Πέτσας την τρίτη, ενώ τη δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή! Ο Νίκος Τάκλης είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Big Brother!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια