ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ – «ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ»!

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ – «ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ»!

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για την πραγματική ταυτότητα του «Χρυσάνθεμου» από την πετυχημένη κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Αναστασίας Κοζαδίνου – Μέτση, η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως εκείνη ήταν το μικρό «Χρυσάνθεμο» που έπαιξε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ανέφερε επίσης, πως τη μέρα του γυρίσματος ήταν άρρωστη, έκλαιγε διαρκώς και γι’ αυτό το λόγο σε κάποιες σκηνές έπαιξε ένα άλλο κοριτσάκι στη θέση της για να ολοκληρωθεί το επεισόδιο.

Λίγα λεπτά αργότερα, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης ισχυρίζοντας πως η κόρη του είναι το μοναδικό παιδί που έπαιξε το ρόλο του «Χρυσάνθεμου» και απείλησε με μηνύσεις κατά της κ. Αναστασίας Κοζαδίνου – Μέτση.

«Ό,τι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα! Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί! Έχω αποδείξεις. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει το μικρό Χρυσάνθεμο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μάλιστα πριν λίγα χρόνια η ίδια κοπέλα, αν ψάξετε στο ίντερνετ, θα δείτε ότι παρίστανε το παιδί της Ελένης Ράντου. Παραμύθια όλα. Έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Εις βάρος του ονόματος της κόρης μου προσπαθεί να κερδίσει διασημότητα και δουλειά» ανέφερε ο κ. Μαζαράκης.

Η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Χάρη Ρώμα, ο οποίος επαλήθευσε την ύπαρξη δύο μωρών για το ρόλο του «Χρυσάνθεμου».