Αμφιλεγόμενες συσκευές που αποθαρρύνουν τους επίδοξους βιαστές | εικόνες

Αμφιλεγόμενες συσκευές που αποθαρρύνουν τους επίδοξους βιαστές | εικόνες

Η ασφάλεια των γυναικών είναι μια τεράστια ανησυχία σχεδόν σε κάθε χώρα αυτού του κόσμου. Για την αντιμετώπιση εγκλημάτων πχ βιασμών, έχουν κατασκευαστεί διάφορες συσκευές. Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες συσκευές προστασίας γυναικών κατά των βιασμών!

  1. Stiletto

Το στιλέτο έχει σχήμα μενταγιόν. Φαίνεται υπέροχο. Εκτός από το να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι, έρχεται με ένα κρυφό κουμπί. Ένα πάτημα μπορεί να ειδοποιήσει τις επαφές έκτακτης ανάγκης για την τοποθεσία σας! Πολύ χρήσιμο!

2. Πόρπη κατά των βιασμών

Μια άλλη υπέροχη συσκευή είναι μια πόρπη κατά του βιασμού. Είναι μια πόρπη με λαβύρινθο που απαιτεί  δύο άτομα να το ανοίξουν! Μπορεί να αποδειχθεί πολύ βολικό σε κρίσιμες καταστάσεις!

3. Συσκευή που συνδέεται στο Internet

Αυτή η συσκευή χρειάζεται Internet για να λειτουργήσει. Όπως και το Stiletto, αυτή η συσκευή μπορεί να ειδοποιήσει τις επαφές έκτακτης ανάγκης σχετικά με την τοποθεσία σας και ότι κινδυνεύετε! Με ένα μόνο κλικ!

4. Occly

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορεί να μετατραπεί από συσκευή οικιακής ασφάλειας σε προσωπική ασφάλεια! Διαθέτει κουμπί πανικού, κάμερες για καταγραφή του περιβάλλοντός σας, μικρόφωνο κλπ! Οι εικόνες αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο στο Κέντρο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης του Occly!

5. Η παγίδα

Είναι μια εξαιρετικά βάναυση συσκευή! Εάν ένας άντρας αποφασίσει να επιτεθεί σε μια γυναίκα που φοράει αυτό, διακινδυνεύει κυριολεκτικά το «πράγμα» του! Φαίνεται επικίνδυνο! Και είναι, οι γυναίκες μπορούν να το φορέσουν όμως χωρίς να πάθουν κανένα κακό!

6. Προφυλακτικό κατά των βιασμών

Αυτό το προφυλακτικό δεν θα σταματήσει μόνο την επίθεση αλλά θα εκθέσει επίσης τον επιτιθέμενο. Μια γυναίκα μπορεί να το βάλει σαν Tampon. Η συσκευή οπτικά μοιάζει με γυναικείο προφυλακτικό και όντως προστατεύει τη γυναίκα από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αφροδίσια νοσήματα που θα μπορούσε να επιφέρει ο βιασμός, ωστόσο η χρήση του είναι εντελώς διαφορετική: Είναι έτσι κατασκευασμένη να προκαλεί κακώσεις στο αντρικό πέος, χαράσσοντας και σκίζοντάς το. Σαν να μη φτάνει αυτό, η συσκευή μένει κυριολεκτικά καρφωμένη πάνω στον βιαστή και πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά, συνήθως μαζί με το όργανό του, αφήνοντας τον ευνουχισμένο και όλο το νοσοκομείο μάρτυρα της αποτρόπαιης πράξης του.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια