Απίστευτο! ‘Εμαθε από εφημερίδα πως ο άντρας της είχε δεύτερη οικογένεια

Απίστευτο! ‘Εμαθε από εφημερίδα πως ο άντρας της είχε δεύτερη οικογένεια

Μία απίστευτη ιστορία εξομολογήθηκε μία χρήστης του TikTok όταν πήρε μέρος σε διαδικτυακό γκάλοπ, για το πως μάθανε κάποιες γυναίκες πως τις απατά ο σύζυγός τους.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έμαθε πως απλά την απάτησε, αλλά πως είχε δημιουργήσει και… δεύτερη οικογένεια.

Μια μάνα λοιπόν τεσσάρων παιδιών, ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της, αφού είδε μια ανακοίνωση γέννησης στην εφημερίδα με το όνομά του να αναφέρεται ως… μπαμπάς.

«Έχω μια υπέροχη ιστορία» είπε στο βίντεο που έχει πάνω από 220.000 προβολές και εξήγησε στη συνέχεια πως τελείωσε ο 10ετής γάμος της.

Κι όμως… ήταν μία δημοσίευση γέννησης

Είπε λοιπόν, πως ενώ ήταν στο γραφείο της, έπεσε το μάτι της σε κάτι… ύποπτο. Ήταν μία δημοσίευση γέννησης, καθώς τότε βάζανε την ημερομηνία γέννησης, το φύλλο του μωρού αλλά και τα ονόματα των γονιών.

«Βλέπω λοιπόν το όνομα του συζύγου μου και το όνομα μιας άλλης γυναίκας», εξήγησε. Τι έκανε στη συνέχεια; Κοίταξε την ιστοσελίδα του νοσοκομείου για να δει αν δημοσίευαν τις γεννήσεις.

«Πληκτρολόγησα το όνομά του και το όνομά της… Είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι λίγες μέρες πριν», αλλά στη συνέχεια έγινε ακόμα χειρότερο: «Και δεν ήταν μόνο αυτό, είχαν ένα κοριτσάκι περίπου ενάμιση χρόνο πριν από αυτό. Και κάπως έτσι έμαθα για την απιστία του άντρα μου».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια