Νικολέτα Τσομπανίδου: «Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια»

Νικολέτα Τσομπανίδου: «Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια»

Επτά μήνες μετά το τέλος του , η Νικολέτα Τσομπανίδου παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη. Η νικήτρια του reality αγάπης μίλησε για τη νέα της ζωή, ενώ αποκάλυψε και πως το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος… το φοράει ακόμη.

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, θα συνιστούσε σε μια κοπέλα να το ζήσει. Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του . Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη.

Όπως με βλέπατε μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και εκτός. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.  Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια» εξομολογήθηκε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να μιλήσει και για το νέο επαγγελματικό της βήμα «Δεν είναι δικές μου οι τσάντες, δεν τις φτιάχνω εγώ. Εγώ απλά βάζω το λογότυπο πάνω»

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
Σοφια
Guest
Σοφια
2 years ago

Οταν χωριζεις και εχεις και νυν δε συνεχιζεις να φορας το δαχτυλιδι του πρωην! Αρκετα μας δουλεψατε και οι δυο!