Οχάιο: Μητέρα δημοσιογράφου εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο και το ρεπορτάζ έγινε viral

Οχάιο: Μητέρα δημοσιογράφου εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο και το ρεπορτάζ έγινε viral

«Προσπαθώ να δουλέψω τώρα» είπε ο δημοσιογράφος στη μητέρα του την οποία είδε ξαφνικά σε ένα μαύρο αυτοκίνητο ενόσω μετέδιδε το ρεπορτάζ του 

Έγινε άθελά του θέμα σε όλο τον κόσμο όταν η μητέρα του, η οποία θύμισε την κλασική «Ελληνίδα μάνα», μπήκε αιφνιδιαστικά στο πλάνο και μετά ακολούθησε μια τρυφερή στιχομυθία. Η ιδιαίτερη στιγμή απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που παρουσίαζε δημοσιογράφος για τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται.

Το ρεπορτάζ απέκτησε άλλο ενδιαφέρον όταν η μητέρα του δημοσιογράφου, του τηλεοπτικού σταθμού στο Οχάιο, φάνηκε με το αυτοκίνητό της στο σημείο όπου γινόταν η σύνδεση, ενώ ο γιος της ξεκινούσε να μεταδίδει το θέμα του.

Ο Μάιλς Χάρις, του καναλιού ABC 6, ένιωσε κάπως άβολα κι αυτό φάνηκε όταν συνειδητοποίησε πως στον δρόμο όπου έκανε τη δουλειά του, κινείτο ένα πολύ γνώριμο όχημα με κατεύθυνση προς τη μεριά του. Με ένα νευρικό χτύπημα χεριών και ένα αμήχανο χαμόγελο, στράφηκε στην κάμερα και είπε: «Αυτή είναι η μαμά μου…».

Στη συνέχεια, ένα μαύρο αυτοκίνητο τον πλησίασε και κατέβασε το παράθυρο, με τη μητέρα να χαιρετά ενθουσιωδώς τον γιο της. «Γεια, μωρό μου!», ακούγεται να λέει, με το παιδί της να απαντά: «Προσπαθώ να δουλέψω τώρα!».

Το κλιπ που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός δεν άργησε να γίνει ανάρπαστο στα κοινωνικά δίκτυα. Το βίντεο τελειώνει με τον Χάρις να λέει στη μητέρα του: «Μην εμποδίζεις την κυκλοφορία, γιατί έχεις αυτοκίνητα πίσω σου». Εκείνη απαντά με γλυκό τρόπο: «Eντάξει» και μετά στέλνει ένα φιλί.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια