Τραγικός θάνατος μωρού από υποσιτισμό: Η μητέρα ακολουθούσε «βιβλική» vegan δίαιτα

Τραγικός θάνατος μωρού από υποσιτισμό: Η μητέρα ακολουθούσε «βιβλική» vegan δίαιτα

Μια μητέρα ενός μωρού 7 μηνών που πέθανε από σοβαρό υποσιτισμό ομολόγησε στην εφημερίδα New York Post ότι το τάιζε αποκλειστικά με vegan διατροφή, καθώς όπως λέει ακολουθεί τις επιταγές της Βίβλου και δεν ήθελε ένα «παχύσαρκο παιδί».

Η 28χρονη Carla Garriques κρατούσε στη συνέντευξη την Αγία Γραφή, ώστε να εξηγήσει γιατί επέβαλλε τόσο αυστηρή διατροφή στο μωρό.

«Vegan είναι οτιδήποτε γράφει η Βίβλος», λέει από το σπίτι της στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, «είμαι πολύ σοφή. Είμαι πολύ έξυπνη και διαβάζω τη Βίβλο».

Η ίδια επέμενε πως το μωρό της δεν ήταν λιποβαρές, αν και η μητέρα της ισχυρίζεται πως «για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν μικρός».

Η αστυνομία βρήκε το αγοράκι, Kameri Garriques, αναίσθητο στην οικία στις 30 Οκτωβρίου και ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε προσφάτως τον θάνατό του ως ανθρωποκτονία. Ήταν ο υποσιτισμός αυτός που έφερε το τραγικό τέλος του μωρού.

Στη μητέρα δεν έχουν απαγγελθεί για την ώρα κατηγορίες, η αστυνομία της Νέας Υόρκης δηλώνει ωστόσο πως ελέγχεται, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες απομάκρυναν για την ώρα από τη μητέρα τα άλλα τρία παιδιά της. «Γιατί προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει ο Θεός;», αναρωτιέται εκείνη στη New York Post για τον θάνατο του βρέφους.

Λέει μάλιστα πως το τάιζε μόνο με vegan τροφές, φρούτα και λαχανικά κυρίως, γιατί όλες οι άλλες το πείραζαν.

Και την ίδια στιγμή παραδέχεται πως δεν είχε εμβολιάσει το παιδί της για καμία από τις παιδικές αρρώστιες.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια