Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι με 5 εγκαταλελειμμένα παιδιά μετανάστες κάτω των 7 ετών

Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι με 5 εγκαταλελειμμένα παιδιά μετανάστες κάτω των 7 ετών

Πέντε μικρά κορίτσια από την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα εντοπίστηκαν το περασμένο Σάββατο στην ιδιοκτησία ενός αγρότη από το Τέξας. Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά μετανάστες ήταν πεινασμένα και έκλαιγαν.

Όλα τα κορίτσια ήταν κάτω των 7 ετών, ενώ το ένα ήταν τόσο μικρό που μπουσουλούσε. Υπήρχε επίσης ένα παιδί 2 ετών στην ομάδα.

Ο αγρότης που εντόπισε τα ασυνόδευτα παιδιά μίλησε στο μέλος του Κογκρέσου από το Τέξας, Τόνι Γκονζάλες, και το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του τελευταίου στο Twitter.

Ο Γκονζάλες ήταν εκείνος που είχε αναρτήσει λίγες ώρες πριν και μια φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι με τα πέντε εγκαταλελειμμένα κοριτσάκια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα κοριτσάκια τα είχαν αφήσει οι οικογένειές τους για να προσπαθήσουν να μπουν στις  μόνα τους.

Η φάρμα του αγρότη που βρήκε τα κοριτσάκια βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την πολιτεία του Μεξικό, Coahuila. Ο αγρότης δήλωσε ότι τα κορίτσια μπορεί να πέθαιναν αν δεν τα είχε βρει, τονίζοντας ακόμη πως η κατάσταση στα σύνορα είναι η χειρότερη εδώ και 75 χρόνια που ζει σε αυτή την περιοχή.

«Έκανα έναν γύρο στη φάρμα το πρωί, οδηγούσα μόνος και ξαφνικά τα είδα. Πέντε μικρά κοριτσάκια, μόνα τους, πεινασμένα, να κλαίνε. Το ένα δεν φορούσε ρούχα. Αμέσως κάλεσα τις αρχές. Περίμενα λίγο και κάλεσα έναν από τους εργαζόμενούς μου και ζήτησα από τη γυναίκα του να πάει στο σπίτι να φέρει νερό και φαγητό».

Ο αγρότης τους πρόσφερε φαγητό και νερό και τις μετέφερε στη σκιά, ενώ περίμενε για 2,5 περίπου ώρες για να φτάσει η αστυνομία, όπως είπε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια