Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Θέμα στη βρετανική Sun, έγινε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας και την οποία απέρριψε το δικαστήριο, βάζοντας οριστικό τέλος στις ενέργειες τους να φέρουν την εγγονή τους στην Ελλάδα.

«Σχεδόν δύο χρόνια αφότου σκότωσε την Καρολάιν, οι γονείς του Μπάμπη κατέθεσαν μία αναίσχυντη αγωγή για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, της μικρής Λυδίας, η οποία και απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρεται στο αίτημα που είχε η καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με το οποίο ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα.

«Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι Έλληνες παππούδες της Λυδίας, έχουν δικαίωμα επικοινωνίας μόλις μίας ώρας την εβδομάδα μαζί της μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων», αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, o δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, είπε: «Είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη. Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη από εκεί».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια