Δάνος Μουρατίδης: Ελεύθερος και παντρεμένος ζει στο εξωτερικό ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου

Δάνος Μουρατίδης: Ελεύθερος και παντρεμένος ζει στο εξωτερικό ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου

    

Ήταν ένα από τα εγκλήματα που έμειναν στην ιστορία και «πάγωσαν» το πανελλήνιο.

Ο Δάνος Μουρατίδης που έψαχνε με αγωνία την σύντροφό του Κική Κούσογλου στα κανάλια, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής της και αφού φρόντισε να εξαφανίσει τη σορό της, φόρεσε το προσωπείο του θλιμμένου και βγήκε στα media για να την αναζητήσει.

16 χρόνια μετά την αποτρόπαια πράξη του, το 2021, ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει τότε τα media, βγήκε από τις φυλακές των Διαβατών και συνέχισε τη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο Δάνος παντρεύτηκε και ζει σε χώρα του εξωτερικού με την σύζυγό του. Στον τόπο καταγωγής του στη Βέροια, όπου σκότωσε την 20χρονη Κική Κούσογλου δεν γνωρίζει κανένας που βρίσκεται, ούτε ότι είχε αποφυλακιστεί.

«Κι αν έχει αποφυλακιστεί, καλύτερα να μην το μάθουμε ποτέ. Δεν θέλουμε να γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, σκότωσε την Κική μας κι αυτό δεν συγχωρείται» δήλωσαν συγγενείς της δολοφονημένης κοπέλας.

Την στραγγάλισε, την έθαψε και μετά την έψαχνε στα κανάλια

Ο 23χρονος τότε Δάνος και η 20χρονη Κική διατηρούσαν δεσμό για πέντε χρόνια. Είχαν μεγαλώσει μαζί, ωστόσο οι καυγάδες και οι ζήλιες του Δάνου είχαν προκαλέσει εκρηκτικό κλίμα, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Εκείνο το βράδυ που το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του, ο Δάνος άρχισε να ψάχνει το κινητό της Κικής. Όταν είδε ένα μήνυμα από άλλον άνδρα εξερράγη. Την έπιασε από τον λαιμό και την στραγγάλισε. Αφού βεβαιώθηκε ότι η Κική ήταν νεκρή, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και μαζί με τον ξάδερφό του την έθαψαν στις όχθες του Αλιάκμονα.

Είχαν περάσει δύο μέρες και η Κική δεν είχε εμφανιστεί. Η μητέρα της ειδοποιήσε την αστυνομία και τότε ξεκίνησαν έρευνες. Ο Δάνος κλήθηκε να καταθέσει και είχε πει στους αστυνομικούς ότι χώρισαν και εκείνος της είχε στείλει μήνυμα: «όπως νομίζεις εσύ. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη. Καλά να περνάς, φιλάκια».

Ο Δάνος είχε το θράσος να βγει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προκειμένου να κάνει έκκληση για να βρεθεί η Κική. Τελικά αφού πέρασαν 4 ολόκληροι μήνες, ο ίδιος αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα.

«Την τράβηξα πάνω μου. Δεν θυμάμαι αν φώναζε ή αν είπε κάτι. Όταν την άφησα, δεν κουνιόταν. Έπιασα το σφυγμό της. Διαπίστωσα πως δεν αναπνέει. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Πανικοβλήθηκα και αποφάσισα να την εξαφανίσω. Δεν ξέρω τι έπαθα. Λες και δεν ήμουν εγώ…» είπε στην ομολογία του.

Ο Δάνος καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς ελαφρυντικά ενώ στον ξάδερφό του, ο οποίος τον βοήθησε να θάψουν το πτώμα, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια