Κως: Αυτό είναι το προφίλ σε ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας της 27χρονης Αναστάζια

Κως: Αυτό είναι το προφίλ σε ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας της 27χρονης Αναστάζια

Αν και εξακριβώνεται ακόμη εάν το εν λόγω προφίλ δημιουργήθηκε από την 27χρονη κοπέλα ή από κάποιον άλλο, το ανατρεπτικό στοιχείο είναι ότι στην ιστοσελίδα strefa-hostess.pl, η οποία φιλοξενεί προφίλ συνοδών προς ενοικίαση, εξακολουθεί να είναι προσβάσιμο το προφίλ της άτυχης κοπέλας.

Το εν λόγω προφίλ έχει συγκεντρώσει εντυπωσιακό αριθμό προβολών, υπερβαίνοντας τις 14.000.

Υπήρξε πολύωρη κατάθεση από τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζιας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω μετά από πολλές ημέρες όπου αγνοούνταν, όπως αποκάλυψε και ο εκπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΕΛΑΣ),  Σταύρος Μπαλάσκας.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα για τον λόγο εξέτασης του συντρόφου της 27χρονης Πολωνής από τις αρχές, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε ένα προφίλ σε ιστοσελίδα συνοδών που υποτίθεται ότι ανήκε στην ατυχή Αναστάζια και είχε πολωνική καταγωγή.

Σύμφωνα με τις αναφορές, υπάρχει ένας Έλληνας στο πλαίσιο της υπόθεσης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι καταθέσεις.

Το κινητό της 27χρονης Αναστάζιας υποβάλλεται σε εξέταση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή ενός ειδικού στον τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προφίλ ανήκε πράγματι στην Αναστάζια, να εξεταστούν οι επαφές της και η ανταλλαγή μηνυμάτων που έλαβε μέσα στην Ελλάδα. Όσον αφορά την απουσία της κάρτας SIM, την οποία αφαίρεσε ο δράστης, ο κ. Μπαλάσκας διευκρίνισε ότι τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να παράσχουν πληροφορίες ακόμα και σε αυτή την κατάσταση.

Δεν αποκλείεται και να έχουν υποκλαπεί οι φωτογραφίες της 27χρονης

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα κατά τη συνέντευξή του στους παρουσιαστές της εκπομπής “Κοινωνία Ωρα MEGA”. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, αλλά προς το παρόν εξετάζονται.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να έχουν υποκλαπεί οι φωτογραφίες της 27χρονης από άγνωστους και να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ιστότοπους γνωριμιών.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το προφίλ: