Σοκ στην Ξάνθη: Τον σκότωσε με πέντε σφαίρες και το ομολόγησε ανεβάζοντας βίντεο στο TikTok

Σοκ στην Ξάνθη: Τον σκότωσε με πέντε σφαίρες και το ομολόγησε ανεβάζοντας βίντεο στο TikTok

Το έγκλημα στο Δοροτσέλο της Ξάνθης έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες και ο δράστης παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα λίγες ώρες αργότερα. Η δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία ακόμη προσπαθεί να βρει τι προκάλεσε τη δολοφονία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του θύματος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας 36χρονος άνδρας, που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, ανήρτησε βίντεο στο TikTok λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό του θύματος από κοντινή απόσταση.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μετά από έλεγχο όπλων και ναρκωτικών από την αστυνομία. Αφέθηκε ελεύθερος και έφτασε στον τόπο του συμβάντος τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο άτυχος άνδρας είχε πυροβοληθεί τουλάχιστον πέντε φορές. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου κατέληξε.

Πιο αναλυτικά, ο 36χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Ο δράστης συνελήφθη επίσης από την αστυνομία μετά από πρόσφατη ευρείας κλίμακας επιχείρηση στο Δοροτσέλο, όπου βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, τα οποία είχαν απασχολήσει τις αρχές εδώ και καιρό.

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok. Το βίντεο αρχικά εξηγεί γιατί πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια καταγράφει τη στιγμή που φτάνει στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Η στυγερή δολοφονία έχει σοκάρει την κοινωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την προηγούμενη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τη δολοφονία και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια